Google Reviews   4.7 / 5 275 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu
Wij zorgen voor een aangenaam leefklimaat

Koel in de zomer en warm in de winter

  • Plaatsing én onderhoud
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Diverse merken en designs

Vrijblijvende offerte

of stel een vraag

Airco laten plaatsen?

Airco's professioneel geïnstalleerd

Wilt u een airco laten plaatsen? Zorg dat dit goed gebeurd en vergeet niet om uw airco te laten onderhouden, alleen dan geniet u jaren van een aangenaam leefklimaat. 

Bij AircoDirect bieden we een totaalpakket, zodat u weet dat uw airco goed geplaatst wordt. We hebben alle disciplines in huis: van technische adviseurs tot professionele monteurs voor plaatsing én onderhoud.

Adviesgesprek inplannen

Airco installatie door STEK gecertificeerd bedrijf

Bij AircoDirect weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Wij zijn namelijk STEK gecertificeerd. Met dit certificaat tonen wij aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. Lees meer over STEK certificatie

STEK certificatie logo
Wat gaat het plaatsen van een airco kosten?

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw toekomstige airco. 

A-merk airco laten installeren

De beste airco merken

AircoDirect biedt u keuze in verschillende kwaliteitsmerken, modellen en prijsklasses airco's, waaronder de merken Daikin, Tosot en Mitsubishi. Onze adviseurs bespreken altijd met u welk merk airco u het beste kunt laten plaatsen, zodat dit aansluit op uw woning en wensen.

Airco laten plaatsen? | AircoDirect voor montage & onderhoud

Goedkoop airco laten plaatsen

Beste prijs-kwaliteitsverhouding 

Het plaatsen van een goedkope airco kan op korte termijn misschien aantrekkelijk lijken, maar kan op lange termijn leiden tot hogere kosten door inefficiëntie, reparaties en vervangingen. Het is van cruciaal belang om ook naar de kwaliteit van het systeem én de installatie te kijken. 

Bij AircoDirect helpen we u bij het vinden van een topkwaliteit airco die past binnen uw budget. Kiezen voor een goedkope airco mag niet ten koste gaan van kwaliteit. Onze specialisten streven ernaar om samen met u de juiste balans te vinden tussen prijs en prestaties, zodat u kunt genieten van een langdurig, comfort leefklimaat.

Airco test- en showroom

Onze airco test- en showroom biedt alles wat u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Onze showroom bevat verschillende modellen airco's in alle prijsklasses. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de opties, voordelen en mogelijkheden. Daarnaast kunt u het koelvermogen, de geluidsproductie en de gebruiksvriendelijkheid ervaren. 

airco test- en showroom Geleen

Zelf airco plaatsen?

Laat uw airco plaatsen door een professional

Het lijkt aantrekkelijk om een airco zelf te plaatsen vanwege de besparing op monteurskosten. Bij het goed plaatsen van een aircosysteem komt veel meer kijken, waarbij technische kennis en ervaring een must is. Onze aircomonteurs beschikken over de juiste vaardigheden en zorgen dat er wordt voldaan aan alle vereisten en veiligheidsnormen

Wanneer u kiest voor het plaatsen van een airco door AircoDirect profiteert u van garantie op zowel het aircosysteem als de installatie zelf. Daarnaast is hetmogelijk om serviceonderhoudcontract af te nemen. Deze uitgebreide service zorgt ervoor dat uw airco altijd optimaal blijft presteren en eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. 

 

Aircospecialist van Zuid-Nederland

Bedrijven die airco plaatsen

Wanneer je een beter leefklimaat in huis wilt, ga je al snel op zoek naar bedrijven die airco’s plaatsen. AircoDirect is dé aircospecialist in plaatsing en onderhoud in Zuid-Nederland.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al duizenden huishoudens en bedrijven voorzien van een hoogwaardig aircosysteem. Wij bieden deskundig advies, hoogwaardige producten en een professionele installatie.

Het is onze missie om onze klanten altijd te laten genieten van een aangename atmosfeer, ongeacht de buitentemperatuur.

 

Airco in huis laten plaatsen

Hoelang duurt het om een airco te plaatsen?

Het proces van het plaatsen van een airco hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type airconditioningssysteem en eventuele specifieke wensen van de klant. Over het algemeen zijn de meeste installaties binnen één tot twee dagen te plaatsen. Tijdens het offertetraject zullen wij een tijdsduur geven voor uw specifieke situatie. 

Snel airco laten plaatsen

We snappen dat het belangrijk is om snel en efficiënt te werk te gaan bij het plaatsen van een airco. We houden onze wachttijden tot plaatsen dan ook zo kort als mogelijk. Op die manier geniet u snel van een comfortabele en koele omgeving. 

De tijd tot plaatsing kan per periode verschillen. Laat u daarom altijd adviseren door onze specialisten. Op die manier heeft u een realistisch beeld van op welke termijn plaatsing van de airco mogelijk is. 

Airco laten plaatsen? | AircoDirect voor montage & onderhoud

Kosten airco plaatsen

Wat kost een airco laten plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een airco zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, het type airco, eventuele speciale installatievereisten en de arbeidskosten van de installateur.

We begrijpen dat u inzicht wilt in de kosten van een airco-installatie, daarom bieden we bij AircoDirect op maat gemaakte offertes. Volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en beschikbare budget.

Onze specialisten zullen de ruimte evalueren waarin u de airco wilt plaatsen. Vervolgens adviseren zij u over het meest geschikte systeem inclusief eventuele extra's. Breng een bezoek aan onze showroom of vraag direct online een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Reviews
Don v.d. Pol

Op 1 jullie bij AircoDirect gebeld voor het plaatsen van een Mitsubishi heavy. Na de middag is de vertegenwoordiger kome ...

 5 / 5 Don v.d. Pol
14-07-2024
Hubert

In alle opzichten aan te raden bedrijf.

 5 / 5 Hubert
02-07-2024
Marga

Ze houden zich exact aan de afspraak. Prima uitleg en advies voor de beste opties voor de aanleg. Keurig gewerkt en afge ...

 5 / 5 Marga
17-06-2024
by Mediazo