2e vestiging geopend in Oss

Airco slaapkamer

Airco kopen voor in de slaapkamer?

Is uw slaapkamer in de zomer ook warm en benauwd en zorgt dit voor slapeloze nachten? Begin de dag goed uitgerust door een airco in uw slaapkamer te laten plaatsen.

Een airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur in de ruimte en laat de luchtvochtigheid dalen. De specialisten van AircoDirect adviseren u graag over een goede slaapkamer airco. 

Airco op slaapkamer

Stille slaapkamer airco

Wat is de beste airco voor op uw slaapkamer?

Wat de beste airco is voor op uw slaapkamer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grote van de ruimte, waar de airco geplaatst kan worden, etc. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren voor uw specifieke situatie.

Daarnaast wilt u in uw slaapkamer natuurlijk graag een airco die (fluister)stil of vrijwel geluidloos is. Maar denk ook aan het gemak van een airco die werkt met een timer of te besturen is via een app. Bij AircoDirect hebben we diverse merken en modellen stille airco’s die voldoen aan deze eisen van een slaapkamer airco.

Wat kost een slaapkamer airco?

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan! 

Is airco in de slaapkamer gezond?

Dat is een veel gestelde vraag. Het antwoord is simpel: een airco in de slaapkamer kan geen kwaad zolang je deze op de juiste manier installeert en gebruikt. Airco zorgt namelijk voor een betere luchtcirculatie, wat juist goed voor de gezondheid is.

Laat u goed informeren door een specialist over de plaatsing van een airco in de slaapkamer. Het team van AircoDirect staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Enkele tips voor de airco in de slaapkamer:

  • Richt de koude lucht niet direct op het lichaam.
  • Zorg voor een goed temperatuur verschil tussen de ruimte en daarbuiten.
  • Laat de airco regelmatig onderhouden; filters, vloeistoffen, etc.
  • Werk met een timer, zodat de airco niet de hele nacht werkt.
  • Laat de airco professioneel plaatsen
  • Kies voor een stille airco.
Onze reviews
Henk Walschot

Cristian en Joep hebben vandaag de airco's bij ons ophangen. De uitleg vooraf en de manier waarop deze collega's met elk ...

 5 / 5 Henk Walschot
09-06-2021
Henriette bovens bulte

Cristian en Joep zijn bij ons 2 airco,s komen ophangen. Ze zijn zeer ervaren en professioneel, betrekken je erbij, zij ...

 5 / 5 henriette bovens bulte
03-06-2021
Jim Moes

Onlangs heeft de fa Airco Direct bij ons de airco komen plaatsen. Na een goede voorlichting tijdens het gesprek met de v ...

 5 / 5 Jim Moes
24-05-2021
Marketing & Development by Mediazo