Google Reviews   4.7 / 5 275 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu

Wij zijn dé Airco specialist

Wij leveren hoge kwaliteit, professionele montage en onderhoud tegen een eerlijke prijs.

Wie is AircoDirect?

Wij zijn gewoon een heel koel bedrijf. Sinds 2015 zorgden wij ervoor dat zo'n 1.500 huishoudens genieten van een heerlijk klimaat in huis, door het plaatsen en onderhouden van airco's.

Over ons | Aircospecialist in installatie en onderhoud

Waarom AircoDirect?

Wij hebben alle disciplines in huis; technisch adviseurs, monteurs, service en onderhoud. En dat doen wij met zorg en aandacht voor u en uw huis. Wij bieden een totaalpakket zonder verrassingen achteraf. Hiervoor staat ons 11 koppige AircoDirect team garant.

Merken en diensten

  • Persoonlijk advies

    Wij luisteren naar uw wensen en brengen daarna een advies uit. Wilt u ook verwarmen? Hoeveel kamers moeten worden geklimatiseerd? Is uw huis schaduwrijk of juist heel zonnig gelegen? Allemaal zaken die belangrijk zijn voor de juiste aircokeuze.
  • Snelle installatie

    Ons eigen installatieteam staat garant voor een snelle en nette montage. De technische adviseur die bij u langs is geweest, brieft het team goed zodat zij precies weten wat er met u is afgesproken.
  • Geen verrassingen

    Onze offerte is inclusief montage- en  installatiekosten en BTW. Dankzij het bezoek vooraf, komen wij tijdens de montage nooit voor verrassingen te staan.

Klantenreviews

Bent u benieuwd naar wat andere klanten van onze plaatsingen en service vinden?
Kijk dan eens naar onze recensies op Facebook of op de pagina gebruikerservaringen.

Wilt u een airco installeren? Ga dan naar onze contactpagina.

Reviews

by Mediazo