Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.7 / 5 261 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu

Reviews

 5 / 5    5
Snel, vriendelijk, secuur en schoon werk

Na het lezen van de recencies kan ik mij daar alleen maar bij aansluiten. De monteurs waren op tijd en zeer vriendelijk. Na mijn wensen besproken te hebben gingen ze aan het werk. Wat gelijk opviel was dat ze secuur waren en daarbij zeer schoon te werk gingen. Ik zei al gelijk, pas maar op anders vraagt mijn vrouw nog of je het hele huis wil doen. Na afloop nog een duidelijke uitleg gekregen hoe alles functioneert. Kan niet anders zeggen dan dat ik ze iedereen kan aanbevelen. Lees volledig +
 5 / 5    Hans Schmets
15-02-2024
 5 / 5    5
Super goed …..

De jongens van airco direct hebben goed werk afgeleverd en totaal geen rotzooi gemaakt zeer tevreden…..
 5 / 5    GKJ.Coenen
07-02-2024
 5 / 5    5
Snel, meedenkend en eerlijk

Mijn binnenunit moest tijdelijk van zijn plaats om er langs te kunnen met een wasmachine. De meerwerkkosten vielen uiteindelijk hartstikke mee na slim werken van de monteurs. Super gedaan. Overigens al 2 jaar blij met mijn airco van aircodirect, erg tevreden.
 5 / 5    Maurice
23-01-2024
 5 / 5    5
Prima en correcte service

 5 / 5    Maurice Krutzen
11-01-2024
 5 / 5    5
Perfect resultaat

Te beginnen met de showroom. Het is een groot voordeel dat bij Airco direct diverse modellen te zien zijn (en voelen en beluisteren). Er kon op korte termijn een afspraak gemaakt worden aan huis, voor advies e.d. Binnen een maand kon de airco geplaatst worden. Omdat er sprake was van een redelijk complexe situatie was er in de namiddag geen andere afspraak ingepland. Hierdoor waren Jordy en Collin in de gelegenheid om te zoeken naar een betere optie voor het plaatsen van de binnen -en buitenunit. We zijn dan ook erg blij dat we deze vakmensen over de vloer kregen die veel moeite hebben gedaan om het resultaat te optimaliseren. Kortom we zijn erg tevreden. Lees volledig +
 5 / 5    Christien
08-01-2024
 5 / 5    5
Uitstekend

Goed advies gekregen in de showroom in Geleen. Snelle afspraak kunnen maken (1week). 2 vriendelijke medewerkers, netjes gewerkt en wederom goed advies gegeven. Top
 5 / 5    Ed
03-01-2024
 5 / 5    5
Uitstekend

Goede info en advies gekregen in de showroom en heel tevreden over plaatsen van de airco's. Zeer netjes gewerkt en alles vlgs afspraak
 5 / 5    Anja
26-12-2023
 5 / 5    5
Uitstekende montage airco

Uitstekende montage van de mitsubischi airco, monteurs werken hard zijn deskundig en vriendelijk. Alles schoon opgeleverd en de werking van de afstandsbediening goed uitgelegd.
 5 / 5    Rob
15-12-2023
 5 / 5    5
Wat een geweldig bedrijf!

Alvorens een definitieve keuze te maken voor een aircobedrijf heb ik me laten leiden door de reviews op internet. Ik moet achteraf concluderen dat de beoordelingen bij Aircodirect volkomen terecht waren. Een duidelijke communicatie in het hele traject, een aanvaardbare prijs en een professionele uitvoering van de klus met een zeer ervaren monteur die dit alles in 2 1/2 uur voor elkaar kreeg zonder ook maar de minste rommel te maken. Een aanrader!
 5 / 5    Peter
15-12-2023
 5 / 5    5
Hele fijne firma

Deskundig personeel en heel netjes gewerkt 100 procent tevreden
 5 / 5    Martens
14-12-2023
 4 / 5    4
geweldig

de monteurs hebben mooi werk geleverd. echte vak mensen
 4 / 5    wim
16-11-2023
 5 / 5    5
Zeer tevreden over uitvoering/installatie

De afspraak, het advies en de uitvoering zijn tot onze tevredenheid uitgevoerd. De monteurs cerdienen zeker een compliment!
 5 / 5    Rob
16-11-2023
 5 / 5    5
Goed advies, goed product en goede montage,

Goed advies, goed product en goede montage.
 5 / 5    Cor
07-11-2023
 5 / 5    5
goed, snel en netjes

monteurs hebben snel, goed en schoon werk afgeleverd. Bij het in meten heeft de verkoper echter verzuimd aan mij te vertellen dat de plaats die ik in gedachte had niet kon worden gerealiseerd. Dat was jammer toen de monteurs de airco kwamen plaatsen. Door een andere plaats te kiezen en een beetje water bij de wijn te doen is alles goed opgelost. communicatie met de monteurs is echter wel noodzakelijk.
 5 / 5    Frank
27-10-2023
 5 / 5    5
mijn airco ervaring

via via ben ik bij airco direct terecht gekomen. dit was een heel goede keuze. op de dag dat er geplaatst moest worden kwamen er 2 monteurs om alles te installeren. ik kan niet anders zeggen als "een zeer geslaagde operatie". toen de mannen halverwege de middag klaar waren hadden ze zelfs alle gruis van het boren in de muren opgezogen. maar dan moet je maar afwachten of die airco ook voldoet. ik kan dit met een volmondig ja beantwoorden. niets dan lof voor de medewerkers op de "vloer" als de mensen achter de schermen. één en al vriendelijkheid en vakmanschap. ik kan een ieder aanraden om airco direct te kiezen als je waar voor je geld wilt. Lees volledig +
 5 / 5    will oostra
17-10-2023
 5 / 5    5
Erg blij.. zelf 1 keer af moeten zeggen.. was geen probleem zelfde dag werden we nog opgebeld voor een nieuwe datum.. monteurs professioneel netjes en aardig.. ik zou ze zeker aanraden airco direct.. laat de koude dagen maar komen wij zijn dr klaar voor..

Bekijk reactie +
Mooi om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Wilfred Jansen
11-10-2023
 5 / 5    5
prima!

Het bezoek van de vertegenwoordiger bij mij thuis en het daarbij uitgebrachte advies, de installatie waabij door de perfect samenwerkende monteurs geen stofje werd achtergelaten, kortom het hele proces van aankoop tot oplevering heeft mij positief verrast. Chapeau!
 5 / 5    Rob Edelhausen
11-10-2023
 4 / 5    4
Deskundige monteurs

Schoon werk geleverd.
 4 / 5    Dirk
11-10-2023
 5 / 5    5
prima service

bij een storing werd meteen actie ondernomen. Na een eerste reparatie kwam de storing terug. Daarna werd een nieuwe buitenunit geplaatst. Chapeau.
 5 / 5    Theo
02-10-2023
 5 / 5    5
Netjes en vakkundig gewerkt

Gisteren hebben ze mijn airco geplaatst De jongens van aircodirect werken zeer netjes en vakkundig en nemen de rommel verpakkingen ed mee dus gelijk alles netjes opgeruimd ook binnen geen rommel van boren doen alles met een goede stozuiger erbij had een en ander afgedekt maar was totaal niet nodig.
 5 / 5    Hans
01-09-2023
 5 / 5    5
Op 23 augustus hebben wij door AircoDirect een Daikin Perfera 5 KW laten plaatsen. Deze is zeer vakkundig en netjes geïnstalleerd. De monteurs waren klantvriendelijk en werkten zeer netjes. Ook namen ze de tijd om vragen die we hadden duidelijk te beantwoorden. De vakkennis van de (vrij jonge) monteurs verdienen voor ons 10 sterren.

Bekijk reactie +
Bedankt voor je review, John! Fijn om te horen dat alles naar wenst is. Veel plezier van je airco!
 5 / 5    John Lahaye
25-08-2023
 5 / 5    5
Zeer snelle plaatsing

Airco direct heeft de airco vrij snel geplaatst ondanks dat er een aarde stroomdraad door een elektricien van een extern bedrijf geplaatst moest worden via de kruipruimte. Alle 3 personen werkten zeer snel door. En ruimde al het overbodige papiermateriaal op.Er was geen stof door het boren in de buitenmuur. gewoon topbedrijf.Ze waren zeer vriendelijk en legden alles goed uit hoe de airco functioneert.
 5 / 5    Nico
25-08-2023
 5 / 5    5
Dik tevreden goed werk geleverd

Super op tyd netjes gewerkt
 5 / 5    Herman
24-08-2023
 5 / 5    5
Zeer tevreden.

Het opmeten en het installeren gingen zeer goed.Ik had ook inspraak waar ik de unit wou hebben.Het is allemaal zeer fijn en correct verlopen.
 5 / 5    Henny
24-08-2023
 4 / 5    4
Goede montage en correct personeel

Op ed afgesproken tijd aanwezig. Volgens afspraak gemonteerd. vriendelijk personeel.
 4 / 5    Math Janssen
24-08-2023
 4 / 5    4
Goed geholpen en net gewerkt

Goed geholpen en net gewerkt
 4 / 5    frans
24-08-2023
 5 / 5    5
Geweldig, betrouwbaar, super bedrijf

Eerst een geweldige nette en vriendelijke medewerker hier gehad voor begroting, duidelijke uitleg, goede afspraken gemaakt, op korte termijn airco gemonteerd, geweldige monteurs, denken met de klant mee, werken netjes, goeie uitleg, dikke 10, super bedrijf !!!
 5 / 5    Birgit
24-08-2023
 5 / 5    5
Top bedrijf met deskundige medewerkers

In februari airco’s laten plaatsen. Allemaal top gegaan en netjes gewerkt. Vandaag stroomuitval van groep waar airco’s op staan. Gebeld en binnen half uur was er een monteur om probleem op te lossen. Bleek uiteindelijk niet van airco’s maar van andere buitenstekker. Monteur heeft probleem netjes opgelost zodat er niet nog andere monteur gevraagd moet worden. Chapeau! Hartelijk dank voor snelle en deskundige service.
 5 / 5    Marianne
07-08-2023
 5 / 5    5
Top service

Gisteren is bij ons een airco geplaatst door airco direct. Vanaf het eerste telefonisch contact tot de offerte en het plaatsen van de airco is alles naar volle tevredenheid verlopen. Hele goede service, duidelijke prijzen, snel telefonisch bereikbaar en met name hele keurige en vriendelijke monteurs. Ook was er ,ondanks de zomerperiode, snel na het opvragen van de offerte beschikbaarheid voor het plaatsen van de airco. Niets anders dan lof .
 5 / 5    Delcie Crijns
20-07-2023
 5 / 5    5
Wij hebben afgelopen week een airco aangeschaft en laten plaatsen bij AircoDirect. Fijne monteurs die netjes te werk gaan. Ook achteraf werd alle rommel netjes opgeruimd. Duidelijke instructie en zeer klantvriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Bekijk reactie +
Dank voor je review, Elien! Heel veel plezier van je airco!
 5 / 5    Elien Cremers
13-07-2023
 5 / 5    5
Perfecte aflevering airco

Conform afspraak alles correct en vooral netjes afgewerkt door keurige monteur. Kan aircodirect bij iedereen aan bevelen.
 5 / 5    Maas Harry
13-07-2023
 5 / 5    5
Very happy with the service. After mounting 3 units ( 2x3.5kW + 5kW LG ) in my house the crew left without any marks that something was done. Clean and tight. Everything explained and tested. Its very rare these days to have a service being performed so well! Took 3 weeks from approving the offer to mount. In high season!
Bekijk reactie +
Thanks for the review! Enjoy your airconditioners!
 5 / 5    KuDiN Yo
12-07-2023
 5 / 5    5
Keurig op tijd(vroeger dan afgesproken), aardige monteurs, netjes gewerkt.

De adviseur en de monteurs zijn kundig. Goed geadviseerd, snelle levering. Keurig netjes gewerkt en alles opgeruimd. Heel tevreden met dit bedrijf.
 5 / 5    Ria
11-07-2023
 4 / 5    4
Gunstige prijs, snelle levering, goed advies en netjes gewerkt

Ik heb drie bedrijven op bezoek gehad om een offerte uit te brengen. De meneer van AircoDirect (Danny?) was het meest deskundig, vriendelijk en nam de tijd de situatie goed te bekijken. Daarnaast was de prijs ook nog eens het gunstigst, dus de keuze was snel gemaakt. Er kon bovendien ook nog eens binnen een week de montage plaatsvinden. De monteurs hebben prima gewerkt, alles netjes achtergelaten en ook nog meegedacht. Puntjes van aandacht: 1) de adviseur had op de offerte geen extra leiding gerekend (ook met mij zo afgesproken). Dat leek tijdens montage toch vreemd en er moest gebeld worden met kantoor of dat wel juist was. Ik zou zeggen: communiceer dat onderling even wat beter. 2) er wordt wel heel vaak gezegd dat ze een onderhoudscontract zeker zouden aanbevelen. 1x meedelen is wel voldoende en dan neem ik daarin zelf wel de beslissing of ik dit wil of niet. Lees volledig +
 4 / 5    Michel
28-06-2023
 5 / 5    5
Top bedankt

Bekijk reactie +
Jij ook bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Tiny Scheilen
19-06-2023
 5 / 5    5
prima bedrijf

Twee jaar geleden heeft AircoDirect bij ons een Tosot geplaatst in onze slaapkamer en deze week een Mitsubishi in onze woonkamer. Het is een correct en net bedrijf en de monteurs werken snel en vakkundig en zijn ook nog eens heel vriendelijk. Ze hadden een suggestie voor plaatsing op een andere plek en die hebben we opgevolgd. Alles werkt prima, monteurs hebben netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. Kortom: we kunnen alleen maar positieve ervaringen plaatsen over AircoDirect en hun medewerkers !! Lees volledig +
 5 / 5    Thieu Theunissen
16-06-2023
 5 / 5    5
snel,duidelijk en hopenlijk goed

Na een plezierig gesprek met de adviseur hebben we redelijk snel gekozen voor Airco Direct. Ook omdat vrienden goede ervaring hadden met hen. Afgelopen vrijdag hebben 2 heel vriendelijke en behulpzame medewerkers de airco geïnstalleerd en alles netjes geplaatst en toelichting gegeven. De toekomst zal uitwijzen hoe de airco voornamelijk voor ons als verwarming zal gaan functioneren. We hebben er alle vertrouwen in. Hartelijk dank voor de prettige en goede samenwerking. Paul Hendriks Lees volledig +
 5 / 5    Paul Hendriks
13-06-2023
 5 / 5    5
Erg goede ervaring

Goede ervaring met dit bedrijf, kwam een nette adviseur langs om een offerte uit te brengen. Na akkoord binnen 2 weken airco netjes geplaatst door twee aardige monteurs. Erg blij met de aankoop.
 5 / 5    L
30-05-2023
 5 / 5    5
Goede correcte levering en montage

De monteurs waren vriendelijk en correct, hebben alles schoon en correct achtergelaten.
 5 / 5    Chris
30-05-2023
 5 / 5    5
Goede ervaring

Monteurs werken netjes, duidelijke afspraken, denk mee over de installatie. Heel blij met de airco en de chocolade was lekker
 5 / 5    Albert Kruts
30-05-2023
 5 / 5    5
Netjes en vriendelijke medewerkers super service

Zeker aan te raden
 5 / 5    Anja
26-05-2023
 5 / 5    5
Goed advies en correcte uitvoering.

De airco is netjes en vakkundig geplaatst door de monteurs die ons prima geadviseerd hebben. Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Annemie
23-05-2023
 5 / 5    5
Prima geregeld

Helemaal volgens de afspraken kwamen de monteurs van Airco Direct bij mij een oaar dagen geleden de split airco aan.eggen. Ze hebben uiterst netjes gewerkt en de airco zonder problemen geïnstalleerd. Na hun vertrek hoefde ik niet eens met de stofdoek te vegen. Uiterst correcte mensen bij dit bedrijf. Ik kan ze aanbevelen.
 5 / 5    Peter
22-05-2023
 5 / 5    5
Prima service

De airco's zijn netjes en vakkundig geplaatst. Nette medewerkers die meedenken. Zijn zeer tevreden over airco direct.
 5 / 5    Jeanny
10-05-2023
 5 / 5    5
Heel netjes en vakkundig gemaakt ben zeer tevreden
Had er veel eerder mee moeten beginnen vanwege de gestegen prijzen van de laatste jaren

Bekijk reactie +
Bedankt voor je review Emiel. Wij wensen je veel plezier van de Airco's!
 5 / 5    Emiel Otten
04-05-2023
 5 / 5    5
Goede service, vriendelijke medewerker

Snelle reactie op aanvraag.
 5 / 5    Haf
03-05-2023
 5 / 5    5
Goed advies en correcte uitvoering

De twee monteurs hebben mij prima geadviseerd en het werk conform uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten en afgewerkt . Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Mathieu
21-04-2023
 5 / 5    5
Duidelijke communicatie, komen afspraken na, deskundigheid monteurs

Het hele traject is prima verlopen vanaf opname t/m montage. Wij zijn zeer tevreden. 1 heel klein puntje: de kabel vanaf het stopcontact in de woonkamer gaat door de buitenmuur naar de buitenunit. Het geboorde gat was door de monteurs niet afgewerkt. Het geboorde gat zou ik aan de binnenkant afwerken met acrylaatkit zodat het overschilderbaar is. Ik heb het zelf gedaan, maakt niet uit.
 5 / 5    Marcel
07-04-2023
 5 / 5    5
Goede service komt afspraken na.

Monteurs netjes op tijd en alles perfect afgemonteerd.
 5 / 5    P. Leenders
04-04-2023
 5 / 5    5
Prima verzorgd..!!!

Goed overleg met verkoper en daarna met de monteurs! Werken goed door en zeer netjes! Daarna uitgebreide en goede uitleg mbt de installatie! We hebben er het volste vertrouwen in dat de na-service ook van hoge kwaliteit zal zijn! C.Schriek Maastricht
 5 / 5    Cor
28-03-2023
  1  /  6  

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

by Mediazo