Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.8 / 5 146 reviews 

Reviews

 5 / 5    5
Werkt netjes, houdt zich aan afspraken, vriendeljk personeel

X
 5 / 5    Peter
02-08-2022
 5 / 5    5
Vakkundig en klantvriendelijk

Afgelopen woensdag bij ons 2 Daikin airco's geplaatst door Akim en Chris. Alle lof voor hun werkwijze. Enkele keren overleg over hoe en waar we de airco wilden hebben. Na afloop alles keurig gestofzuigd en verpakking opgeruimd en meegenomen. Uitleg over de hoofdzaken van de werking. Maar ook het voor traject met bezoek van Danny voor de offerte is prima verzorgd en correct. Zelfs de telefonische bereikbaarheid is goed en dat is zeker niet overal zo. Al met al een bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen bij anderen! Lees volledig +
 5 / 5    Willem
29-07-2022
 4 / 5    4
Ervaren medewerkers alles netjes achtergelaten

Verstand van airco zaken Bouwkundig mag er nog wat scholing volgen Bij het boren van binnen naar buiten is het de kunst om het buitenwerks zo min mogelijk te beschadigen Verder goede vakmensen
 4 / 5    Th van Kreij
28-07-2022
 5 / 5    5
Perfecte service

Heel netjes, mooi op tijd. Totaal niks achter gelaten fijne uitleg en overleg hoe iets te doen. Waar precies te hangen van de apparatuur pok uitleg waarom. Niks als lof zeker ook over de monteur Hakim want die moet het toch maar doen. Uithang bord altijd van een bedrijf.
 5 / 5    Pierre
27-07-2022
 5 / 5    5
Vakkundig werk geleverd. Top.

Mijn ervaring met airco direct is in 1 woord super. Akim heeft geweldig werk geleverd. Vakkundig, duidelijke tekst en uitleg over de airco en de afstandsbediening. Alles netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd. Akim ik kan je bij iedereen aanbevelen. Airco direct mag trots zijn op een werknemer zoals jou.
 5 / 5    Jean
27-07-2022
 5 / 5    5
Uitstekend bedrijf.9

Super goede uitleg van de vertegenwoordiger van Airco direct. Montage van Aircos door Vakkundig en zeer vriendelijk personeel en schoon werken. Betaalbare kwaliteit en alles Super afgehandeld. Top.
 5 / 5    Jo
26-07-2022
 5 / 5    5
Airco vakkundig en snel (2 uur) geïnstalleerd. Prima

Aanwezig volgens afspraak, netjes en snel gewerkt. Vriendelijke vak mensen. Duidelijke uitleg van de afstandsbediening voor de airconditioning. Kortom zijn we heel tevreden over het plaatsen van de airconditioning door AircoDirect.
 5 / 5    Henk
26-07-2022
 5 / 5    5
Een goed en een professioneel bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over AircoDirect. De vertegenwoordiger was zeer duidelijk. De monteurs Akim en zijn collega hebben heel goed professioneel werk geleverd en ondanks de plensbui hebben ze hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Dit is een pluim waard. Bedankt.
 5 / 5    Don
25-07-2022
 5 / 5    5
Perfect werk afgeleverd door Akim mbt plaatsing Airco.

Vriendelijk, deskundig, en netjes werken. Akim had nog een goed advies wat betreft plaatsing buitenunit. na installatie goede uitleg en advies over hoe het beste te gebruiken. Duidelijk een deskundige monteur hetgeen vertrouwen geeft. Keurig alles opgeruimd.
 5 / 5    Harry
24-07-2022
 5 / 5    5
super cool

2 weken na de offerte al geplaatst, ze waren vroeg, en werkte als een speer, alles netjes afgewerkt, opgeruimd. Al met al dit is service. Akim en Chris zijn twee coole toppers.. nogmaals bedankt
 5 / 5    patrick
21-07-2022
 5 / 5    5
AircoDirect heeft een mooie bijna geluidloze Tosot geplaatst. Snelle en keurige installatie. Er werd zelfs gestofzuigd en alle afval + oude installatie werden meegenomen. Leuke gekletst tijdens de installatie Werd een gezellige installatie met Akim.
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review! Heel veel plezier van je Airco!
 5 / 5    John Lannotte
20-07-2022
 5 / 5    5
Zeer professioneel en correct

Professioneel en snel geholpen door vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na
 5 / 5    Maurice
20-07-2022
 5 / 5    5
Vandaag airco geplaatst. Zeer deskundig. Christian en Tom, twee vriendelijke medewerkers. Goede uitleg en alles netjes opgeruimd Wij zijn heel tevreden.
Bekijk reactie +
Dat is mooi om te horen! Heel veel plezier van jullie Airco!
 5 / 5    Marianne Hartman
19-07-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden over Airco Direct, komen afspraken na, leveren keurig werk en geven goed advies. Alleen maar pluspunten!
Bekijk reactie +
Goed om te lezen dat je tevreden bent. Succes van je Airco!
 5 / 5    Marcel Coenen
19-07-2022
 5 / 5    5
Heel fijn bedrijf goede monteurs netjes gemaakt en opgeruimd goede uitleg van joep fijne medewerker groetjes en dankje wel
Bekijk reactie +
Fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    jeroen moors
14-07-2022
 5 / 5    5
AircoDirect heeft een mooie bijna geluidloze Dyson geplaatst. Snelle en keurige installatie. Er werd zelfs gestofzuigd en alle afval + oude installatie werden meegenomen. Leuke bijkomstigheid: de installateur kent enkele van mijn oud collega's (ik gepensioneerd). Werd een gezellige installatie met Akim.
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review Ton! Leuk om te horen. Veel plezier van je Daikin Airco!
 5 / 5    Ton de Goeij
13-07-2022
 5 / 5    5
Goed werk geleverd.

Waren mooi op tijd. Waren heel erg beleefd. Hebben netjes gewerkt en opgeruimd. Nog goeie tip gegeven ivm het plaatsen van de buitenunit. Dus de 2 mannen hebben goed werk geleverd.
 5 / 5    Tilly
13-07-2022
 5 / 5    5
helemaaal goed

Geweldige monteurs, zeer aardig punctueel en netjes. goed werk mannen.
 5 / 5    Bert
11-07-2022
 4 / 5    4
we zijn goed geholpen door AircoDirect. Maar als we dan kritisch mogen zijn dan was tijdens de installatie van de airco wel wat aandachtpuntjes. ze hadden op de dag van plaatsen 3 airco's om te installeren. ze kwamen daardoor gehaast over. de airco werd in eerste instantie ook scheef opgehangen, alles is uiteindelijk netjes geïnstalleerd dus we zijn wel tevreden. maar vanwege omstandigheden moet je soms 3 airco's installeren op een dag maar dat gaat te gehaast vonden wij. een van de installateur zei ook dit is een record tijd! ondanks dat alles goed is gemonteerd en installeert wil je dat niet horen als klant zijnde. maar we raden mensen nog steeds aan om voor AircoDirect te kiezen. omdat alles er omheen goed is verholpen Lees volledig +
Bekijk reactie +
Hoi Andrew bedankt voor je review! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze monteurs overhaast te werk gaan maar fijn dat je uiteindelijk tevreden bent en de installatie naar wens is. Wij nemen je feedback mee om zo onze diensten te verbeteren.
 4 / 5    Andrew Adriaens
09-07-2022
 5 / 5    5
CHristian en Joep waren hier en hebben verschillende airco's geplaatst, hele fijne jongens , netjes gewerkt , heel vriendelijk en professioneel werk geleverd, een aanrader, jongens bedankt voor de prettige samenwerking top !!!!! Het Total Touch Team
Bekijk reactie +
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van jullie Airco's!
 5 / 5    Total touch Massage
08-07-2022
 5 / 5    5
Prima service en heel netjes gewerkt!

We hebben de werkzaamheden van Airco Direct als positief ervaren, van intake tot en met uitvoering. De monteurs zijn zeer deskundig en vriendelijk, werken heel netjes. Te overwegen is om bij de intake te proberen de apparatuur iets meer te visualiseren zodat je je als klant enigszins een voorstelling kunt maken van hoe de binnen- en buitenunit eruit gaan zien op de gekozen plaats.
 5 / 5    Jos
07-07-2022
 5 / 5    5
Gewoon geweldig top.top

Maandag besteld en woensdag al geleverd!!!! Een perfecte monteur Akim (alleen) die met kennis van zaken snel en vakkundig de complete airco installeerde. Na gedane arbeid alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Moet je een keuze maken? Bij Airco-direct zit je goed.
 5 / 5    Coen
07-07-2022
 5 / 5    5
goed en netjes.

Ze werken door, weten wat ze allebei doen. Goede uitleg naderhand, alles wordt netjes opgeruimd. Een aanrader.
 5 / 5    Chris
05-07-2022
 5 / 5    5
Zeer goed en vakbekwaam.

Airco geplaatst 29-06-2022. Netjes op tijd volgens afspraak. Zeer netjes gewerkt. De twee voelde mekaar aan. Niks beschadigd alles netjes opgeruimd. Joep en Christiaan verdienen een pluim. Kan firma Airco Direct een ieder aan bevelen.
 5 / 5    Laddie
03-07-2022
 5 / 5    5
tevrede klant

ik ben zeer tevreden.hoe ze de airco.s hebben geplaats.mooie afgewerkt.met dank aan AKIM RAMOV. super en nog eens super.wat een pit zit achter die jongen. jullie verdienen een 10 met een griffel.ben super blij.vriendelijk bedankt voor die goeie service.groetjes
 5 / 5    kitty habets
01-07-2022
 5 / 5    5
fantastisch goed en vlug gemonteerd door christian. bedankt

uitstekend
 5 / 5    JMA Theunissen
30-06-2022
 5 / 5    5
Na een goede uitleg door de vertegenwoordiger Danny Peters zijn wij in zee gegaan met Airco Direct voor een Mitsubishi split airco. Geplaats op 24.06 2022 door de monteurs Christian en Joep netjes gewerkt en afgehandeld met een goede uitleg. Airco Direct is een aanrader.
Bekijk reactie +
Dat is mooi om te horen! Bedankt en veel plezier van de Airco.
 5 / 5    JAG. Kelders
29-06-2022
 5 / 5    5
Professioneel bedrijf die weet waarmee ze bezig zijn.

Wij hadden meerdere offertes aangevraagd, de wijze waarop AircoDirect dit deed gaf meteen vertrouwen dat ze wisten waarmee ze bezig waren tegen een concurrerende prijs. Na ondertekening werden de airco binnen een paar weken geplaatst. Montage verliep snel en zorgvuldig. Als werd keurig netjes achter gelaten. Geen spijt van onze keuze voor AircoDirect.
 5 / 5    René
26-06-2022
 5 / 5    5
In één woord fantastisch!

Wij hebben door AircoDirect 2 airco's laten plaatsen. De uitleg door de verkoopadviseur was duidelijk en de afspraak om ze te plaatsen werd snel gemaakt. De installatie werd netjes uitgevoerd, alles werd perfect opgeruimd en de uitleg was duidelijk! Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen AircoDirect van harte aanbevelen!
 5 / 5    Ineke
26-06-2022
 5 / 5    5
Vandaag door monteurs Joep en Christian een airco op onze slaapkamer geïnstalleerd. De mannen waren keurig op tijd en hebben lekker doorgewerkt. Alles heel professioneel gemonteerd. Goed en erg vriendelijk overleg over de uitvoering als er vragen waren. Alles keurig opgeruimd en schoon achtergelaten. Dit bedrijf en zeker deze mannen kan ik echt iedereen aanbevelen !!!
Bekijk reactie +
Dat is fijn om te horen! Heel veel plezier van jullie Airco.
 5 / 5    Marcel Jöris
24-06-2022
 5 / 5    5
Positief verbaasd

Van De verkoper waren wij niet zo gecharmeerd ..chaotisch ,druk ,en onprofessioneel overkomende. Wij wisten gelukkig al dat het een goede airco was . Telefonisch zijn ze prima bereikbaar, heel fijn in deze tijd ! En de monteur ( christian) was een toppertje! Vooruit gedacht ,dat hij ,mocht het regenen ,veilig kon doorwerken ! Goed gehumeurd ,ook al kwam onze klus nog achter een lange warme dag werken.
 5 / 5    Berty
24-06-2022
 4 / 5    4
Vakkundige airco montage

Goede montage split unit airco door Christian en Damiano. Netjes gewerkt, goed advies tijdens montage. Verbeterpunt: advies traject offreren airco.
 4 / 5    Jeroen
23-06-2022
 5 / 5    5
Monteurs vakmensen, correct en vriendelijk, betrouwbaar

Een groot compliment voor de monteurs, Chef Akim en collega Christian. Ze zijn een super A-Team, correct, vakbekwaam, vriendelijk en duidelijk. Weten een goede oplossing voor veranderingen in de planning. Een dank voor de vriendelijke telefoniste Linda. Kort om zeer te vreden over de Firma AircoDirect Zuid Geleen.
 5 / 5    Paul van der Steen
22-06-2022
 5 / 5    5
Bekijk reactie +
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van jullie Airco's!
 5 / 5    Bernadette Smeets
20-06-2022
 5 / 5    5
Uitstekende service en snelle levering van de Daikin airco. Akim heeft vakwerk geleverd.Heel vriendelijk en netjes. Bedankt!!!
Bekijk reactie +
Mooi om te lezen. Bedankt voor je review en het vertrouwen. Veel plezier van je nieuwe airco!
 5 / 5    Katja K
18-06-2022
 5 / 5    5
Helemaal top

Super snelle levering en heel netjes gewerkt door akim en heel vriendelijk goede uitleg wat een topservice
 5 / 5    hugo smeets
18-06-2022
 5 / 5    5
Van 1e gesprek tot plaatsing duidelijke uitleg en afspraken.

Tijdens het adviesgesprek werd duidelijk uitgelegd welke airco voor welke het meeste geschikt was. Voor de woonkamer/keuken werd het Daikin stylist, en slaapkamer de Tosot. En heel prettig er werd gelijk een afspraak gemaakt voor de plaatsing 4 weken later. Vanmorgen 17-06-2022 heeft Akim bij ons de 2 airco's geplaatst, zijn meedenken en advies waar de binnenunits het meest rendabel zijn vonden wij heel fijn. En ook om de buitenleiding zo te maken dat het aanzicht voor de buren niet storend is. Akims uitleg, enthousiasme en vriendelijkheid hebben wij zeer gewaardeerd. Als werkgever kun je alleen maar trots zijn op zo'n gemotiveerde werknemer. Lees volledig +
 5 / 5    G
17-06-2022
 5 / 5    5
gewoon goed 100% tevreden

joep, christian en nasre werkte snel en netjes
 5 / 5    J.W.M. Appelhof
15-06-2022
 5 / 5    5
Van offerte aanvraag tot en met installatie is geheel volgens wens verlopen.

Aanmaak van offerte was heel snel en de prijs heel scherp. De installatie verliep geheel volgens planning en is naar tevredenheid uitgevoerd. Na afloop een korte en goede instructie van de bediening van de airco. Airco (Mitsubishi Heavy Industries 2,5 kW) is heel stil en werkt uitstekend.
 5 / 5    Peter
15-06-2022
 5 / 5    5
Uitstekende service en snelle levering van de Daikin airco. Bret en Christian hebben echt vakwerk geleverd . Ze hebben erg netjes gewerkt en waren erg klantvriendelijk. Na gedane arbeid werd ook al het afval meegenomen en nog even gestofzuigd! Jongens bedankt!!! Hans
Bekijk reactie +
Dat horen wij graag! Dank voor je review en veel plezier van de Airco!
 5 / 5    Hans Van Doeselaar
14-06-2022
 5 / 5    5
Deskundige plaatsing v.d airco,

Goede uitleg in het eerste gesprek, de monteurs die de airco geplaats hebben waren zeer deskundig zodat we tevreden zijn hoe het gebeurd is. Er werd meegedacht over een zo goed mogelijk plaatsing . Vriendelijke Monteurs .
 5 / 5    henk
14-06-2022
 5 / 5    5
Zeer tevreden

Snelle offerte, snelle levering, deskundig en vriendelijk personeel en werken netjes.
 5 / 5    Paul
13-06-2022
 5 / 5    5
Dank je wel

Op 3.06.2022 onze airco geplaatst door twee kundige en vriendelijke monteurs, Christian en Joep. Alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Dit bedrijf kunnen we iedereen aanbevelen.
 5 / 5    Martien Deneer
09-06-2022
 5 / 5    5
Door monteur Christian werd vakkundig de airco geïnstalleerd. De airco werd 1 maand eerder geïnstalleerd dan oorspronkelijk de planning was. Door uitval konden we hem al eerder krijgen. Super. Dit bedrijf is een aanrader.
Bekijk reactie +
Bedankt voor de review en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Veel plezier van de airco!
 5 / 5    JME Donners
08-06-2022
 5 / 5    5
Prima en betrouwbaar bedrijf!

Duidelijke offerte gekregen met alle info die we nodig hadden om een keuze te maken welke airco bij ons paste. Korte levertijd. Kundige montage door eigen monteurs. Alles werkt uitstekend en is netjes afgewerkt. Kortom; helemaal tevreden!
 5 / 5    Leon
08-06-2022
 5 / 5    5
In een woord prima werk geleverd.

Het hele traject van eerste bezoek en de plaatsing van de airco is tot volle tevredenheid verlopen en ook de monteurs Joep en Christian hebben prima werk verricht en gaven ook een duidelijke uitleg.
 5 / 5    Harry
08-06-2022
 5 / 5    5
snel, adequaat, zeer sympathiek personeel, netjes acherlaten

was niet bekend bij airco , dus goede advies gehad tijd genoeg om alles uit te leggen niets aan te melden alleen te aanbevelen
 5 / 5    josette Chauderlot
08-06-2022
 5 / 5    5
Super

Hele fijne service. Snelle en correcte plaatsing. Alles mooi weggewerkt en super mooie airco's . Bedankt Joep en Christian voor de plaatsing! Laat de zomer maar komen
 5 / 5    Debby
07-06-2022
 5 / 5    5
Prima en klant vriendelijk met goede monteurs.

Via buurman van dit bedrijf gehoord, afspraak met de hr.Khoe deze heeft ons goed uitgelegd wat de beste opties waren. Op de dag van plaatsing waren de monteurs Mordy en Christian mooi op tijd en zeer vriendelijk,ze werkten zeer deskundig en vlot met een prima uitleg over de instalatie, naderhand alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.
 5 / 5    Jan
02-06-2022
 5 / 5    5
Vandaag kwamen de monteurs de 2 Tosot airco's ophangen. Waren mooi op tijd. Vriendelijk en vakbekwaam. Ze hebben alles keurig gedaan boren zonder stof. Afwerking en de uitleg van de airco's. Top. Zeker een aanrader.
Bekijk reactie +
Wat fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van de Airco!
 5 / 5    Patrick Leenders
31-05-2022
  1  /  3  

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

Marketing & Development by Mediazo