Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.8 / 5 95 reviews 

Reviews

 5 / 5    5
Doen het geweldig goed en werken netjes zoals afgesproken Top

Bij mij moesten twee Airco's worden geplaatst. Akim en Chris waren op tijd aanwezig en hebben de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd en ook nog zonder het plaatsen van een condenswater pompje wat eigelijk was voorzien tijdens de opname, voor de airco in de woonkamer. Maar omdat ik vond dat dit ook zonder moest kunnen, hebben Akim en Chris dit bekeken en de werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder pompje en dit scheelt weer in toekomstig onderhoud, want zo'n pompje gaat vroeg of laat eens stuk. De mannen zijn zeer gemakkelijk in de omgang en ook zeer klantvriendelijk. Ik kan dan ook gerust zeggen dat ik Airco Direct zeker kan aanraden, voor eenieder die een Airco wil. TOPPY Lees volledig +
 5 / 5    Hans
25-05-2022
 4 / 5    4
goede voorlichting en snelle levering

De eerste indruk was al goed. Meteen een duidelijke offerte en uitleg bij het adviesgesprek. Snelle antwoorden per mail/telefoon op verdere vragen. Snelle levering en gehoor gegeven aan de wens voor plaatsing zoals mijn zoon daags ervoor nog had bedacht. Netjes gewerkt door beleefd personeel. Ben blij dat ik deze firma uit een drietal heb gekozen. Ik hoop ook voor de toekomst op een goede service.
 4 / 5    gertie
20-05-2022
 5 / 5    5
Fijn bedrijf zeker een aanrader TOP

Zowel telefonisch en ook de tekst en uitleg welke airco bij ons met onze wensen past was door tech.adviseur Danny heel deskundig. Datum en levering was ook snel. Uitvoering bij ons door Bret en Mordy was helemaal fijn, geven tekst en uitleg en ruimen alles keurig op onze complimenten (ondanks het slechte weer vandaag) Zullen zeker reclame maken voor AircoDirect.
 5 / 5    Carla en Frank
20-05-2022
 5 / 5    5
uitstekend

Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Prettig en eerlijk intakegesprek. Prima monteurs, werkte netjes en gaven een goede uitleg.
 5 / 5    jack
17-05-2022
 4 / 5    4
Gewoon goed

Het zat de monteurs niet mee toen ze hier de airco kwamen installeren en gingen daardoor behoorlijk over hun tijdslimiet heen. Toch werd alles korrekt en schoon afgeleverd. Jammer vond ik wel dat ze zich geen raad wisten met de wifimodule.
 4 / 5    Harry
16-05-2022
 5 / 5    5
Prima!

Goed bedrijf, goede uitleg en netjes gewerkt. Blij met m’n airco!
 5 / 5    Sabrina Raps
15-05-2022
 5 / 5    5
Uitstekend!

Tosot Airco geplaatst. Goede bezuiniging op gas door warmtepomp. Airco is vakkundig geplaatst en het Team werkt heel netjes. Ook met de service achteraf is het prima in orde. Warm aanbevolen!
 5 / 5    Peter van Valderen
03-05-2022
 5 / 5    5
Uitstekend!

Tosot Airco geplaatst. Goede bezuiniging op gas door warmtepomp. Airco is vakkundig geplaatst en het Team werkt heel netjes. Ook met de service achteraf is het prima in orde. Warm aanbevolen!
 5 / 5    Peter van Valderen
03-05-2022
 5 / 5    5
Prima bedrijf

Alles werkt prima, snel geleverd, prettige medewerkers, ....aanrader....
 5 / 5    J
30-04-2022
 5 / 5    5
TOP BEDRIJF: KOMT ALLE AFSPRAKEN NA

We hebben op advies van vrienden contact opgenomen met Airco Direct. Vanaf het eerste contact werd alles super geregeld, duidelijke uitleg door vakman, snelle afspraken en levering. De mannen die kwamen installeren werkten heel vakkundig en netjes, ze gingen zeer deskundig te werk. Bovendien waren het zeer vriendelijke prettige mensen. Toen bleek dat het ons niet lukte om het apparaat via wifi te activeren, kwamen ze persoonlijk nog extra terug om te helpen dit te bewerkstelligen, terwijl het geen taak van hun was. Kortom: ik kan dit bedrijf echt aanraden. Lees volledig +
 5 / 5    margreet Vencken
29-04-2022
 5 / 5    5
Vakkundig, snel, vriendelijk

Zeer tevreden met installatie en uitleg.
 5 / 5    Diny
28-04-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden

Op 13 april een gesprek gehad met een adviseur van airco direct. Hij was keurig op tijd zoals afgesproken. Wensen en mogelijkheden besproken en na een goede voorlichting al snel tot een overeenkomst gekomen. Daikin comfora 5 kw besteld voor woonkamer ook om te verwarmen in voor en na seizoen. Op 21 april (ja zo snel al) is de airco geplaatst. Mooi op tijd stonden de 2 jongemannen van Aircodirect voor de deur. Al snel bleek dat de (beleefde) heren verstand van zaken hadden. Ze hebben heel goed en net teamwerk afgeleverd. Kortom heel erg tevreden over Aircodirect. Top blijf zo door gaan. Lees volledig +
 5 / 5    Paul
26-04-2022
 5 / 5    5
Kwaliteit

Zeer nette en goede monteurs die weten waar ze mee bezig en kwaliteit leveren zeer blij mee
 5 / 5    Riennie Konings
15-04-2022
 5 / 5    5
Alles was af.

Deskundig en snel advies. Goede uitleg bij afweging van uitvoeringsmogelijkheden. Zeer netjes gewerkt.
 5 / 5    Jan
14-04-2022
 5 / 5    5
Service

Goede prijs snelle levering en keurig geplaatst wij zijn dik tevreden
 5 / 5    Leo
14-04-2022
 5 / 5    5
Prima

Deskundig advies van de vertegenwoordiger. Prima offerte. Vriendelijke monteurs en een vakkundige montage en installatie. Alles netjes opgeruimd. Ben zeer tevreden. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
 5 / 5    Kees
12-04-2022
 5 / 5    5
Super.

Contact gehad met verschillende aanbieders van Arco-installaties, alvorens bij Airco-Direct terecht te zijn gekomen (getipt door onze overbuurman welke zeer tevreden was over hun) Aan ons huisadres de verschillende plaatsingsmogelijkheden door hun bekeken, en een week later door ons hun showroom in Geleen bezocht. Hierna de knoop doorgehakt om met hun in zee te gaan. 12/4 was het zover, en stonden de installateurs bij ons op de stoep. Alles rustig en vakkundig/prettig door de beide mannen geplaatst, en een duidelijke toelichting op de ingebruikname. Lees volledig +
 5 / 5    Ruud
12-04-2022
 5 / 5    5
Perfect

Uitstekende voorlichting, zeer snelle levering en perfecte montage van onze airco.
 5 / 5    Peter
08-04-2022
 5 / 5    5
Vanaf eerste bezoek en offerte: alles zeer correct afgehandeld en unit heel snel en professioneel geplaatst. Tevreden over de hele linie. Echte aanrader.
Bekijk reactie +
Dat horen wij graag! Dank voor je review en veel plezier van de Airco!
 5 / 5    Jos Alberts
06-04-2022
 5 / 5    5
Prima. Vriendelijke en deskundige mensen.

Op tijd aanwezig. Prima werk afgeleverd. Goede uitleg. Vriendelijk. Alles netjes achtergelaten.
 5 / 5    Gert-Jan Gubbels
05-04-2022
 5 / 5    5
Goed en netjes

Zeer ervaren monteurs en vertegenwoordiger en heel netjes en vlug gewerkt.
 5 / 5    Lou
03-04-2022
 5 / 5    5
Perfect

Leuke jongens die de airco kwamen monteren, deskundig en goede uitleg en exact de montage uitgevoerd zoals vooraf besproken, ze hebben ook alles opgeruimd en alles netjes achter gelaten, dat is echt een pluspunt, ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk van Airco direct
 5 / 5    Stefan
03-04-2022
 5 / 5    5
Op 7 maart 2022 zijn 2 Tosot airco's geplaatst door de kundige en vriendelijke monteurs van Airco Direct. Ons energiecontract met Engie werd verhoogd van 350,00 pm naar 1242,00 pm, dus paniek in de tent. Overgestapt naar ANWB Energie die "slechts" 678,00 pm vroeg.( later bericht van deze laatste leverancier dat zij de maandpremie wilden verhogen naar 1193,00 - heb ze direct gebeld en uitgelegd hoe het energieverbruik was veranderd en de leverancier ging terug naar 501,00 pm) Gelijk split airco's geregeld want een lucht-water waterpomp zou te kostbaar worden ivm met name onze uitgebouwde woonkamer (85m2) waarin nog ouderwetse convectorputten zitten. Deze zouden de kamer niet voldoende kunnen verwarmen bij een tot 50 graden C teruggedraaide cv-ketel. Ook de vrijwel compleet vergane spouwmuurisolatie door envirifoam laten vervangen. Na plaatsing airco's cv teruggezet naar 50 graden en verwarming uitgezet. Gebruik gas is nu 0,5 m3 per dag. ( was op topdagen 21m3 pd). Gezinsleven speelt zich nu volledig af in de woonkamer, de rest van het huis blijft koel - het zij zo en is goed te doen. Op 26 maart totale energiekosten 170,26, nog zonder zonnepanelen - deze komen waarschijnlijk pas in juni. Wanneer deze geplaatst zijn komen wij op een (ruwe schatting) electriciteitsverbruik van max. 600Kwh en een gasverbruik van ongeveer 190m3 per jaar. Gecheckt wat dit per maand gaat kosten : 32,48 per maand. Bij aanhoudende extreem hoge energieprijzen is mijn totale investering aan airco, spouwmuurisolatie en zonnepanelen in 1 jaar terugverdiend ( uitgaande van de 1193,00 pm die mijn huidige leverancier bij onveranderd verbruik wilde ontvangen). Dus blij met mijn airco van Airco Direct...You Bet!!! Lees volledig +
Bekijk reactie +
Hoi Herbert, dank voor je review. Fijn om te horen dat we tot een passende oplossing zijn gekomen. Veel plezier van je Airco's.
 5 / 5    Herbert Pronk
29-03-2022
 5 / 5    5
Prima bedrijf met vak bekwamen monteurs in dienst die zeer netjes werken en alles heel netjes achter laten. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.
Bekijk reactie +
Hoi Henk dat is fijn om te horen. Dank voor je review en heel veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Henk van Hout
28-03-2022
 5 / 5    5
Naar volle tevredenheid!

Airco geplaatst, de 2 monteurs waren aardig, beleefd en hebben super netjes gewerkt. Goede uitleg over het apparaat! Prijs stukken goedkoper dan sommige concurrenten. Tot onze verbazing zelfs bijna de helft van wat een andere concurrent zich vroeg. Echt een aanrader dit bedrijf!
 5 / 5    Petra
21-03-2022
 4 / 5    4
Goede Monteurs

Hebben perfect werk afgeleverd en alles netjes achter gelaten. Goed werk met betaalbare prijs
 4 / 5    Jan
14-03-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    MH23786
11-03-2022
 4 / 5    4
prima

correct netjes vakkundig
 4 / 5    A.A.J. Hendrikx
11-03-2022
 5 / 5    5
Vandaag 02-03-2022 airco geplaatst. De monteurs Bred en Mordy als ik hun namen goed schrijf waren keurig op tijd en heel vriendelijk. Ook hebben ze prima werk afgeleverd ben zeer tevreden. Zal dit bedrijf bij anderen zeker aan bevelen.
Bekijk reactie +
Hoi Ad bedankt voor je review en het vertrouwen. Veel plezier van je nieuwe airco!
 5 / 5    Ad van der Heijden
02-03-2022
 5 / 5    5
Prima werk geleverd.

De monteurs Bred en Mordy als ik hun namen goed schrijf waren keurig op tijd en heel vriendelijk. Hebben prima werk geleverd ben zeer tevreden. Zal dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.
 5 / 5    Ad van der Heijden
02-03-2022
 5 / 5    5
Na een gesprek met de adviseur, die ook direct de technische aspecten van plaatsing bekeken heeft. Een uitgebreid advies mogen ontvangen over de verschillende airco's/warmtepomp. Toen we de keuze gemaakt hadden, is de unit zeer snel en naar alle tevredenheid geplaatst. Al met al zeer prettig ervaring met zowel de adviseur en de monteurs. Zouden wij dan dit bedrijf aanraden bij anderen? Dat zouden wij zeker doen!!
Bekijk reactie +
Hoi Huub, bedankt voor je review. Veel plezier van jullie airco!
 5 / 5    Huub Kerkhof
23-02-2022
 5 / 5    5
Geweldig

Geweldig wek geleverd
 5 / 5    Marlies
15-02-2022
 5 / 5    5
Snelle en deskundige levering

Kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen, snelle en correcte plaatsing.
 5 / 5    Jose Kosmann
09-02-2022
 5 / 5    5
Mooi vakwerk door Chris en Hakim. Prettige omgangsvormen en respectvol met de spullen van de klant. Helemaal blij!
Bekijk reactie +
Dank voor je review. Veel plezier van je nieuwe airco!
 5 / 5    Chris Rouwhof
07-02-2022
 5 / 5    5
Zeker een aanbeveling waard.

Op Donderdag 27/1/22 airco geplaatst voor onze woonkamer. Prima werk geleverd, zeer tevreden en vakbekwame monteurs uit Geleen. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd, zelfs het stofzuigen was bijna niet nodig. Dit bedrijf is zeer zeker aan te bevelen, is een TOPPI.
 5 / 5    Frans Solberg
04-02-2022
 5 / 5    5
Dit bedrijf is een aanrader.

Op woensdag 19 januari was adviseur Danny bij ons voor een vrijblijvende offerte. De week erna op donderdag 27 januari airco geplaatst door monteurs Joep en Christian. Deze waren heel erg vriendelijk, zeer vakkundig en geen vraag teveel. Goede uitleg en alles opgeruimd achter gelaten. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe airco installatie is dit bedrijf een echte aanrader. Chapeau!!
 5 / 5    Jan.
02-02-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden!

Tevreden met het resultaat. Netjes gewerkt en alles opgeruimd. Hele vriendelijke mannen, die ook de tijd namen om het goed uit te leggen. Nogmaals bedankt.
 5 / 5    Matt en Bärbel
29-01-2022
 4 / 5    4
.

Prima werk afgeleverd. Vakbekwame monteurs,werken heel netjes.
 4 / 5    Harrie
26-01-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden

. Prima werk geleverd. Na offerte aanvraag binnen een week al geïnstalleerd.
 5 / 5    Hoeben
20-01-2022
 5 / 5    5
Deskundigheid en zeer klantvriendelijk

Vandaag heeft medewerker Joep van AircoDirect bij ons een aircoinstallatie aangelegd. Joep blonk uit in deskundigheid, was zeer vriendelijk , heeft alles zeer uitvoerig uitgelegd en de werkplek opgeruimd achtergelaten. Kortom een bedrijf om aan te bevelen.
 5 / 5    Jan
18-01-2022
 5 / 5    5
Prima firma

Zeer tevreden alles netjes opgeleverd net personeel, dit bedrijf zeker aan te bevelen. Top
 5 / 5    Huub
13-01-2022
 4 / 5    4
monteurs waren top

fijne ervaring fijne de goede monteurs
 4 / 5    jos
30-12-2021
 5 / 5    5
Deze firma verdiend een warme douche, perfect geadviseerd, en monteert zeer nette werklui Top!
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review Guus. Veel plezier van je nieuwe airco!
 5 / 5    Guus Peters
22-12-2021
 5 / 5    5
Aan hoge verwachting geheel voldaan

Vanaf 't bezoek, de offerte en plaatsen van 2 airco's alles naar wens verlopen. Pluim voor de 2 monteurs; zeker voor hun vriendelijkheid, vakmanschap en "het stofzuigen"!!
 5 / 5    Jos
21-12-2021
 5 / 5    5
Prima

Alles conform gemaakte afspraken verlopen. Monteurs hebben netjes gewerkt en namen alle verpakkingsmateriaal mee terig. Na hun vertrek was alles schoon. Goede uitleg gehad van airco en de app. Wij zijn zeer tevreden. Nu hopen we dat we net zo tevreden zullen worden over deze airco.
 5 / 5    Jeanny
07-12-2021
 5 / 5    5
Snel - correct - en volgens afspraak.

Na het maken van een afspraak voor bezoek verkoper direct offerte en leverdatum gekregen. Vaste prijs. Na twee dagen waren de monteurs precies op tijd zoals afgesproken aanwezig. Nadat ze alles hadden bekeken en met mij overlegd werd er vlot door gewerkt voor de montage. Zeer netjes en secuur. Na ca twee en een half uur was de zaak voor elkaar en werd er proef gedraaid. Na een na controle vooral op lekkages werd alles ok bevonden en werd nog de nodige uitleg over de werking (en tips over gebruik) gegeven. Goed werk. Alles opgeruimd en gepoetst. Bedankt. Lees volledig +
 5 / 5    Nic
02-12-2021
 5 / 5    5
 5 / 5    Maurits Van Dinther
30-11-2021
 4 / 5    4
Minder goede ervaring

Het traject met de adviseur verliep uitstekend ,de adviseur gaf duidelijke uitleg evenals het inplannen van het monteren van de single split airco . De monteurs zijn vakbekwaam de montage en het opruimen zijn zeer goed gedaan. Alleen het monteren van de buitenunit qua hoogte verdient geen schoonheidsprijs , met de adviseur afgesproken dat de buitenunit halfweg naast het raam zou komen te hangen ,de monteur was van mening dat de beugel gelijk aan de kast van de screen moest komen voor het zicht op die voorwaarde overeenstemming bereikt. Na montage van de buitenunit zonder enig verder overleg hangt deze circa 30 cm boven de kast van de screen dus de afgesproken hoogte met adviseur had gehandhaafd kunnen worden. Door deze actie van de monteur hangt de buitenunit circa 1meter te hoog wat het onderhoud ook moeilijker maakt. Lees volledig +
 4 / 5    Rob
27-11-2021
 4 / 5    4
Goed!

De ervaring was heel goed!
 4 / 5    Ja Bankers
12-11-2021
 5 / 5    5
Snel en deskundig

Na deskundig en vriendelijk advies in 2 weken 3 units geïnstalleerd. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Snel en netjes werk geleverd! Prima bedrijf. Zeer zeker aan te bevelen.
 5 / 5    Vincent
02-11-2021
  1  /  2  

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

Marketing & Development by Mediazo