Reviews

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

 5 / 5    Maurits Van Dinther
30-11-2021
 5 / 5    5

Zoals ze zelf zeggen: Snel, Deskundig en een eerlijke prijs! AircoDirect is een absolute aanrader. 's Avonds 30 september contactformulier ingevuld, 's morgens 1 oktober werd ik al gebeld voor een afspraak. Dit kon meteen na het weekend, de adviseur kwam keurig binnen het afgesproken tijdvenster. Vandaag op 6 oktober kon de airco al geplaatst worden. Dit is zeer vakkundig gedaan, de installateurs waren op tijd, vriendelijk en hebben alles keurig netjes geplaatst, afgewerkt en opgeruimd. Zelfs een doekje over de vriezer was geen probleem! Maar het aller belangrijkst natuurlijk, de airco werkt perfect! Klasse! Lees volledig +

 5 / 5    Johan Petra
06-10-2021
 5 / 5    5

Zeer tevreden over AircoDirect. Goed advies ter plaatsen en zoekend naar alternatieve plaatsingsmogelijkheid ivm de lokale situatie (zolder/slaapkamer + huiskamer). Een tweede bezoek aan huis gehad tbv ‘check en double-check’ zodat de offerte adequaat en uitvoerbaar zou worden. Offerte ter plekke gekregen en behoorlijk korte termijn uitvoeringsdatum. Prijs beslist concurrerend. Monteurs werkte zeer netjes en waren communicatief. Nu nog wachten op een hittegolf!

 5 / 5    André Massop
20-09-2021
 5 / 5    5

Ook wij zeggen bij Airco aanschaf doe dit bij Airco Direct. Mega tevreden.

 5 / 5    Frans Penson
14-09-2021
 5 / 5    5

Alles naar tevredenheid geplaatst!! Bedrijf Zeker aan te bevelen!!!! Groetjes Anja en cor blom.

 5 / 5    anja blom
10-09-2021
 5 / 5    5

Nette service, uitstekende producten en snelle levert

 5 / 5    Rob Verbunt
07-09-2021
 5 / 5    5

Onlangs heeft de fa Airco Direct bij ons de airco komen plaatsen. Na een goede voorlichting tijdens het gesprek met de vertegenwoordiger besloten om met Airco Direct in zee te gaan. Monteurs waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. Helaas was er een foutje bij de opname gedaan zodat er een aanpassing moest plaats vinden. Dit had tot gevolg dat er een pompje moest worden geplaatst. meerprijs €200. De monteurs werkten zeer netjes en binnen no time was de airco geïnstalleerd. Helaas was tijdens het boren een elektriciteitsdraad geraakt, maar dit werd later die week door een elektricien keurig gerepareerd. Over de meerprijs heb ik later telefonisch contact gehad met de firma en ook dit werd tot tevredenheid opgelost. Kortom: Airco Direct is prijstechnisch zeer concurrerend. Geen lange wachttijd tot de montage. Keurig werk dat wordt afgeleverd. Zeer nette en vriendelijke monteurs. Chapeau. Jim Moes. September 2021 Als deelnemer van een wandelgroep komen onderwerpen als zonnepanelen en airco regelmatig ter sprake tijdens onze wandelingen. Een wandelvriend vertelde ik over Airo Direct en mijn positieve ervaringen met dit bedrijf. Hij vatte de koe bij de horens en een week later meldde hij mij dat zijn bestelde airco over 3 weken zou worden geïnstalleerd. Tevens was hij door de vertegenwoordig getipt over de payback actie en stelde mij hiervan op de hoogte. Ik heb terstond de benodigde formulieren ingevuld en na een paar stond er €50 euro op mijn rekening. Toch weer een geweldige actie van Airo Direct. Toppie Jim Moes Lees volledig +

 5 / 5    Jim Moes
02-09-2021
 5 / 5    5

Na een deskundig en meedenkende Dominique Offermans, een goede offerte ontvangen, hebben Cristian en Bret gisteren ons Multisplit arcosysteem v Daikin geplaatst. Heel netjes verlopen, met ook nog goede adviezen om het geheel nog mooier te monteren. Zijn zeer te spreken over dit bedrijf en zijn medewerkers.! Een aanrader.

Bekijk reactie +
Hallo Harry, fijn dat jullie tevreden zijn en bedankt voor de opdracht. Groetjes, Team AircoDirect
 5 / 5    Harry Leeuwenburg
25-08-2021
 5 / 5    5

Zeer kundig personeel, netjes gewerkt en prettige werkhouding. team Oss zijn toppers!! Daarbij tussen aanvraag en plaatsing maar 3 weken heel fijn!

 5 / 5    Kirsten Westheim
28-07-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    J Crommentuijn
27-07-2021
 5 / 5    5

Vandaag 2 units door de leermeester en 'de stagiair' laten plaatsen..top gasten (Brant & Christian)..voorafgaande aan de plaatsing een goede, meedenkende sales medewerker (Eric) gehad. Tijdens de plaatsing is veel bespreekbaar, vakmannen...en ja ze ruimen ook nog alles prima op...ga zo door...zeer zeker aan te bevelen als je lekker koel de zomer in wilt...

 5 / 5    Marc Coonen
09-07-2021
 5 / 5    5

Vandaag 2 units laten plaatsen. Top advies vanuit de verkopers en de monteurs werken snel, schoon en zeer vakkundig. Levertijd top. Bedankt voor de goede zorgen !

 5 / 5    Michel Schellekens
08-07-2021
 5 / 5    5

Cristian en Joep hebben vandaag de airco's bij ons ophangen. De uitleg vooraf en de manier waarop deze collega's met elkaar en met ons omgingen, was bijzonder professioneel. Iedere keer opnieuw werd naar de beste oplossing gezocht. Alles is mooi afgewerkt. Aan het eind van de dag werd alles gezogen en opgeruimd. Jongens, bedankt. Lilian en Henk

Bekijk reactie +
Wat super fijn om te horen Lilian en Henk! Geniet van een koele zomer!
 5 / 5    Henk Walschot
09-06-2021
 5 / 5    5

Ik kan niks anders zeggen als dat het een super bedrijf is !! Vakkundig,beleefd ,oog voor detail Wij zijn zeer tevreden !

 5 / 5    ellen huls
07-06-2021
 5 / 5    5

Cristian en Joep zijn bij ons 2 airco,s komen ophangen. Ze zijn zeer ervaren en professioneel, betrekken je erbij, zijn zeer vriendelijk en verstaan hun vak Deze 2 mannen zijn zeer zeker een aanrader, leggen alles goed uit, en ruimen ook weer alles netjes op. Toppie mannen voor de goede service en vriendelijkheid. Met vele groetjes uit Maastricht.

Bekijk reactie +
Hoi Henriette, goed om te horen dat jullie tevreden zijn!
 5 / 5    henriette bovens bulte
03-06-2021
 5 / 5    5

De monteurs waren mooi op tijd bij ons en hebben de airco netjes in de slaapkamer opgehangen. Bij het monteren van de goot is er helaas een stuk van onze (net gestucte en geschilderde) muur beschadigd! Aircodirect heeft dit zeer netjes afgehandeld en de reparatie wordt gewoon vergoed. Geweldige en vooral duidelijke klantenservice! We zijn erg blij met onze Daiki, laat die zomer maar komen!

 5 / 5    Stefan Van den Heuvel
18-05-2021
 5 / 5    5

Vorige week 2 airco's laten installeren. Kundige en aardige installateurs. Alles mooi afgewerkt. Systeem werkt super en stil. Nog een leuke attentie gekregen aan het eind. Laat de zomer maar komen!

 5 / 5    Roy Theeuwen
16-05-2021
 5 / 5    5

Gisteren door AircoDirect twee airco's geplaatst. Snel, vakkundig en met oog voor detail. Afwerking was super. Een aanrader.

 5 / 5    fred janssen
30-04-2021
 5 / 5    5

We zijn nu de trotse genieters van een airco op iedere slaapkamer. :-) Zeer vakkundig geplaatst door de monteurs van Airco Direct. Ze werken echt heel erg netjes en vooral professioneel. Met oog voor detail zoals het wegwerken van de stroomkabel. Dit is echt een aanrader voor iedereen die een airco wil. Names ons Top en dank voor de geweldige service.

 5 / 5    Henk Curfs
24-04-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Arie Kleinen
21-04-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Gerard Ruigrok
16-04-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Maurice Kessels
14-04-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Gerard Hoevelaken
13-04-2021
 5 / 5    5

Super netjes gemaakt, afgewerkt en achter gelaten. De monteurs (de ijshockeyers) zijn erg spontaan en vriendelijk! :)

 5 / 5    Fam. Smulders
12-03-2021
 5 / 5    5

Enkele weken geleden in januari een airco laten plaatsen. De installatie verliep goed; zeer bekwame en klantgerichte monteurs die netjes werken en op een vriendelijke wijze ons te woord stonden. De prijs en kwaliteit verhouding van het product en montage is prima! Tot dusver top bedrijf!

 5 / 5    Alex Essers
18-02-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    Nard Van Der Linden
17-02-2021
 4 / 5    4

Vandaag ook door Aircodirect een splitunit laten ophangen. Service was echt top. Monteurs werkten super netjes. Echt een aanrader als je een airco wilt laten instaleren. Verwarming doet het gelukkig met dit weer goed :)

 4 / 5    Christiaan van Gilst
10-02-2021
 5 / 5    5

 5 / 5    A.F.R. Stevens
23-01-2021
 5 / 5    5

Er is eerst iemand hier geweest om de opties te bekijken. Je krijgt goed advies en informatie over de keuzes die je hebt. Ook werd er een offerte gemaakt. Later wilden we de airco misschien toch op een andere plek plaatsen. We hebben contact met hen opgenomen en konden direct met iemand videobellen. Op deze manier hebben we de situatie nog even samen bekeken. Super handig en snel geregeld! De mannen die de airco kwamen plaatsen waren erg vriendelijk. Ook hebben zij instructie gegeven over de werking van het apparaat. Wat ook super fijn was; ze lieten alles keurig weer achter! We konden meteen afrekenen en betaalden de prijs zoals afgesproken bij de offerte. Wij gaan de airco pas echt in de zomer gebruiken en zullen dan het effect/plezier gaan ervaren. Op dit moment zijn we heel erg tevreden met de service (en prijs)! Lees volledig +

 5 / 5    Stan Van De Munckhof
20-01-2021
 5 / 5    5

Prijs/kwaliteit meer dan redelijk. Snelle service, denkt met je mee tijdens een verbouwing Vakmensen/installateurs zeer vriendelijk, hygiënisch en ruimen alles op!

 5 / 5    Hafid Bendaoud
20-01-2021
 5 / 5    5

Eerlijke en goede prijs l,uisteren naar je wensen Plaatsing zonder rommel ,nette werkers .

 5 / 5    paul maubach
20-01-2021
 5 / 5    5

afgelopen vrijdag de airco geplaatst. De monteurs zijn erg vriendelijk en goed werk afgeleverd! we zijn zeer tevreden!

 5 / 5    paul evers
02-12-2020
 5 / 5    5

Vandaag 2 airco's bij ons geplaatst. we zijn zeer tevreden over het werk dat de monteurs hebben afgeleverd. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die een airco wil laten plaatsen.

 5 / 5    Peter Sonntag
30-10-2020
 5 / 5    5

Snelle accurate plaatsing Goed werk afgeleverd Netjes achtergelaten Zeer tevreden

 5 / 5    Ger Arnoldussen
29-10-2020

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

Marketing & Development by Mediazo