Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.7 / 5 183 reviews 

Reviews

 5 / 5    5
Alles is perfect

Zowel de prijs als de werkwijze van de medewerkers, het meedenken en voorlichten was heel goed. Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Herman
27-11-2022
 5 / 5    5
Correcte levering en installatie

Ik richt me even aan de monteurs, Chris en Jordy alle lof voor hun correcte werk en aflevering incl uitleg voor bediening vd airco.
 5 / 5    Huub Cuijpers
22-11-2022
 4 / 5    4
We zijn blij met nog een airco erbij

Levering volgens afspraak , goede prijs , snel geplaatst , airco functioneert goed ,
 4 / 5    jo
21-11-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden!

Vriendelijke, kundige mannen die netjes werk afleveren. Ze doen moeite om de klant tevreden te stellen. Top!
 5 / 5    Ingrid
18-11-2022
 5 / 5    5
Goed en netjes

Afspraken zijn belangrijk en dat deze worden nagekomen. De monteurs waren op tijd en voeren hun werk netjes uit. Alles werd opgeruimd en schoon achter gelaten. Airco's werden volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er prima uit. Zeer goed gedaan.
 5 / 5    Fred Jacob
14-11-2022
 5 / 5    5
Goede en meedenkende monteurs.

Goede en meedenkende monteurs,werken netjes
 5 / 5    Jan
11-11-2022
 5 / 5    5
van offerte aanvraag tot uitvoering top

na offerte aanvraag voor 2 airco's en opname ter plaatse, alles netjes nagekomen qua afspraak. Beide installatie technici waren zeer kundig en aardig. werkzaamheden voorspoedig en netjes opgeleverd, inclusief uitleg over de werking van de installaties.
 5 / 5    Nico
11-11-2022
 5 / 5    5
Top bedrijf.

Montage tweede airco op 10-11-2022 Kan alleen maar zeggen TOP Monteurs Akim en Collin verdienen wederom alle lof hoe zij deze airco vakkundig gemonteerd hebben. Voorafgaand aan montage wordt alles samen duidelijk met de klant doorgesproken en zo dan ook gemonteerd. Vlotte montage en nadien wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader vooral als het om airco’s gaat.
 5 / 5    Frans
11-11-2022
 5 / 5    5
Fantastisch

Goede en uitgebreide informatie vooraf. Vriendelijke en bekwame monteur.
 5 / 5    piet
10-11-2022
 4 / 5    4
Snelle installatie

Monteurs leggen alles goed uit wat ze doen
 4 / 5    Freddy
07-11-2022
 5 / 5    5
Uitstekend!!!!!!

De jongens kwamen netjes op tijd waren beleefd en hebben uitstekend werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Heb van Cristian goede tekst en uitleg gekregen over de afstandsbediening. Ben erg tevreden over AircoDirect en wens jullie veel succes!
 5 / 5    Marlies
03-11-2022
 4 / 5    4
Ik ben dik tevreden met Airco Direct

De levering werd met een week vertraagd, doordat Daikin niet de bestelde artikelen kon leveren. Maar na levering werd snel geschakeld en stonden de monteurs de dag erop om 8 uur voor de deur. Nette kundige jongens die doel bewust en klantgericht werken. 4 Zware airco's moesten worden geplaatst op niet eens makkelijke plaatsen. Continue hebben zij doorgewerkt (met af en toe een rookpauze maar ik heb niet eens gezien dat zij hebben geluncht). Nog voor 6 uur was de klus naar mijn tevredenheid geklaard. Ik ben zelf gepensioneerd, maar mijn vertrouwen in de jeugd heeft hierdoor een geweldige boost gekregen. Mijn complimenten. Lees volledig +
 4 / 5    Herman D.
31-10-2022
 5 / 5    5
TOP BEDRIJF

Zoek niet verder, maar ga voor een airco direct naar AircoDirect! Vanaf het begin tot het het plaatsen totaal geen problemen gehad en de gemaakte afspraken nakomen. Deskundige medewerkers die met je meedenken en goed advies geven. Dringen niets op. Goede prijs, we hadden diverse offertes met exact dezelfde materialen etc., waarvan ze de goedkoopste en betrouwbaarste waren. Monteurs waren zeer deskundig, werken zeer netjes, secuur, en lopen als ze klaar zijn met hun werkzaamheden alles samen met je door en vragen of je ergens beschadigingen ziet die er voor aanvang niet waren. Ook een goede en duidelijke uitleg van de units. Een dikke pluim voor Aikim en zijn collega! Lees volledig +
 5 / 5    Henri
24-10-2022
 5 / 5    5
Professioneel en kundig

De buitenunit en de twee binnen airco's keurige geïnstalleerd door Christiaan en Joep alles netjes opgeruimd Een dikke tien voor de installateurs en ook de communicatie met de binnendienst verloopt zoals het hoort.
 5 / 5    john
19-10-2022
 5 / 5    5
geweldig

Hele goede ervaring met de firma airco direct. Alles ging in een snel tempo...zeer snelle plaatsing. Monteurs waren vakkundig en heel vriendelijk. Alles keurig achtergelaten!! goede uitleg...kortom..GEWELDIG!! zeer aan te bevelen.
 5 / 5    Martien Doré
17-10-2022
 4 / 5    4
perfect

Een snelle levering en een dito plaatsingen dit door prima en vakkundige monteurs ,die ook nog eens netjes werkten. Na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en kregen we een rustige en duidelijke uitleg door Akim.
 4 / 5    Math Hendriks
08-10-2022
 5 / 5    5
Top

De monteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig. Twee rustige, vriendelijke en vooral kundige medewerkers. Ieder zijn eigen taak; de een bezig met de plaatsing van de binnen-unit, de ander met het buitenwerk. Ze namen tijd om zaken duidelijk uit te leggen. Alles keurig opgeruimd nadat de airco geïnstalleerd was. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.
 5 / 5    Wiel
07-10-2022
 5 / 5    5
Professioneel en kundig Wat een geweldig team werd er gestuurd onder de leiding van Akim. Alles werd van te voren besproken wat onze wensen waren, na het plaatsen van de drie airco units werd alles uitgelegd en opgeruimd en gestofzuigd. Goed en kundig bedrijf is Airco direct en een echte aanrader als je een airco wil aanschaffen. Wij zijn zeer tevreden.
Bekijk reactie +
Top om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Harold Lagarde
26-09-2022
 5 / 5    5
Professioneel en kundig

Wat een geweldig team werd er gestuurd onder de leiding van Akim. Alles werd van te voren besproken wat onze wensen waren, na het plaatsen van de drie airco units werd alles uitgelegd en opgeruimd en gestofzuigd. Goed en kundig bedrijf is Airco direct en een echte aanrader als je een airco wil aanschaffen. Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Harold
26-09-2022
 5 / 5    5
Door Daikin doorverwezen naar AircoDirect in Geleen, snel een bezoek en offerte van de vertegenwoordiger. Daarna wat vertraging door onderbezetting wegens vakantie. Maar toch binnen 1 week opdrachtbevestiging, montage over twee maanden gepland. Echter door de extra inspanning van monteurs Colin en Christian toch in 1 week ipv 2 maanden op een woensdagnamiddag mijn airco gekregen. Ruim binnen 2,5 uur tijd was alles perfect aangesloten, alles mooi opgeruimd en 10 minuten later had ik een lekker warme kamer. Vriendelijke monteurs, vakbekwaam en goede uitleg gehad. Zeker is AircoDirect een aanrader voor het plaatsen van een Airco/verwarming. Lees volledig +
Bekijk reactie +
Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Jack Comes
21-09-2022
 5 / 5    5
Zeer kundig advies, nette afwerking en goede samenwerking met Akim en zijn collega. Alles weer netjes opgeruimd. Zeer tevreden. Eerst 5 airco's op kantoor en nu 2 thuis. Michiel
Bekijk reactie +
Bedankt voor het vertrouwen en je review! Heel veel plezier van de Airco's!
 5 / 5    Michiel Weijers
21-09-2022
 5 / 5    5
Netjes en correct

Netjes en correct
 5 / 5    Emile
16-09-2022
 5 / 5    5
Professionele monteurs!

Snelle levering van AircoDirect. Monteurs Christian en collega waren op afgesproken tijd aanwezig. Gaven goede adviezen/aanpassingen, m.a.w. ze denken mee met klant. Alles vakkundig geïnstalleerd. Na gedane arbeid alles netjes opgeruimd en afval meegenomen. Een dikke pluim voor Christian en collega!
 5 / 5    Petra
16-09-2022
 5 / 5    5
Top service...

Vandaag onze 3e airco geïnstalleerd gekregen en wat een service, 6 wkn eerder dan gepland en dat ook nog eens in de late namiddag. Monteurs Christian (van stagair naar leermeester in 1 jaar!!) en Colin (de stagair) toppers en harde werkers, ondanks de regen en duisternis en de niet "effekes" klus. En ook nu weer alles netjes opgeruimd en meedenkend. Zeker aan te raden!!! Top met een grote T
 5 / 5    M. Coonen
13-09-2022
 5 / 5    5
In een woord professionals.

De installateurs kwamen op de dag van installatie en stelden vast dat plaats waar de buitenunit moest komen niet bereikbaar was. Samen een oplossing gezocht en hebben direct een nieuwe afspraak gemaakt voor installatie. De installatie verliep accuraat, en netjes. Er werd voldoende tijd genomen om de unit uit te leggen. Dank jullie wel.
 5 / 5    Riet Mertz
08-09-2022
 5 / 5    5
Nette prijs, goed advies en een keurige plaatsing door zeer vriendelijk personeel. Een absolute aanrader.
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review! Veel plezier van je airco!
 5 / 5    Robbert Janssen
06-09-2022
 5 / 5    5
Punctueel, Secuur, Professioneel, Vakkundig en

De medewerkers van AircoDirect zijn echte professionals die weten wat ze doen. Voor ze met de installatie beginnen wordt alles nog een keer nauwkeurig bekeken of geven zij adviezen om kleinigheden aan te passen zodat alles nog beter tot zijn recht zal komen. Zij werken niet alleen heel erg secuur maar ook heel erg netjes. Al het (verpakkings-) afval wordt keurig opgeruimd. Ook krijg je heel correct en rustig uitleg over de gekochte apparatuur. Kortom, Wij bevelen dit bedrijf van harte aan. Lees volledig +
 5 / 5    Pim Maas
05-09-2022
 5 / 5    5
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review, Marcel!
 5 / 5    Marcel Delang
02-09-2022
 5 / 5    5
Airco Direct heeft net werk afgeleverd, alles perfect afgewerkt...ze denken met de klant mee en zijn bijzonder vriendelijk...we zijn zeer content... vakmensen... zeker een aanrader dus!!
Bekijk reactie +
Mooi om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Nicole van Groesen
01-09-2022
 5 / 5    5
SUPER!!

Telefoontje gekregen dat ze iets later kwamen. Geen probleem, zit je niet voor niets te wachten. Aardige monteurs, alles zeer netjes achtergelaten en goed uitgelegd! Ben zeer tevreden van het eerste gesprek t/m de levering. Fijn als je als bedrijf zulk personeel hebt!
 5 / 5    Peter
25-08-2022
 4 / 5    4
kundige installateurs, snelle montage alles netjes afgewerkt. Top!
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 4 / 5    Steven Jochems
16-08-2022
 5 / 5    5
De installatie is bijtegewoon geplaatst en heb 2 klanten aangebracht. Die ook super tevreden zijn. En kreeg 00k 50 euro per persoon cashback Zeer en zeer aante bevelen.
Bekijk reactie +
Fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Anja Blom
14-08-2022
 5 / 5    5
Onlangs een multi-split airco met 2 buitenunits met 5 binnenunits van Daikin laten installeren door AircoDirect uit Geleen. Alle leidingen zijn netjes weggewerkt in de muur in samenwerking met de aannemer en de stukadoor. Het resultaat mag er zijn. De installatie is stil, koelt snel en is via Wi-Fi met aan app te bedienen. De communicatie tijdens het project verliep soepel en snel, ondanks de uitvoering tijdens wat ongetwijfeld het hoogseizoen is voor de airco handel. De afwerking is prima. De monteurs bekwaam. Na installatie een klein defect in één unit (isolatie materiaal van binnen dat aanliep tegen de fan, fout van Daikin) en één minimaal beknelde condensafvoer. Melding gemaakt per mail en ze stonden enkele dagen later op de stoep, de problemen werden meteen opgelost. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Lees volledig +
Bekijk reactie +
Hoi Pieter bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en je tevreden bent met het resultaat. Veel plezier van je airco!
 5 / 5    Pieter Pabst
10-08-2022
 5 / 5    5
Werkt netjes, houdt zich aan afspraken, vriendeljk personeel

X
 5 / 5    Peter
02-08-2022
 5 / 5    5
Vakkundig en klantvriendelijk

Afgelopen woensdag bij ons 2 Daikin airco's geplaatst door Akim en Chris. Alle lof voor hun werkwijze. Enkele keren overleg over hoe en waar we de airco wilden hebben. Na afloop alles keurig gestofzuigd en verpakking opgeruimd en meegenomen. Uitleg over de hoofdzaken van de werking. Maar ook het voor traject met bezoek van Danny voor de offerte is prima verzorgd en correct. Zelfs de telefonische bereikbaarheid is goed en dat is zeker niet overal zo. Al met al een bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen bij anderen! Lees volledig +
 5 / 5    Willem
29-07-2022
 4 / 5    4
Ervaren medewerkers alles netjes achtergelaten

Verstand van airco zaken Bouwkundig mag er nog wat scholing volgen Bij het boren van binnen naar buiten is het de kunst om het buitenwerks zo min mogelijk te beschadigen Verder goede vakmensen
 4 / 5    Th van Kreij
28-07-2022
 5 / 5    5
Perfecte service

Heel netjes, mooi op tijd. Totaal niks achter gelaten fijne uitleg en overleg hoe iets te doen. Waar precies te hangen van de apparatuur pok uitleg waarom. Niks als lof zeker ook over de monteur Hakim want die moet het toch maar doen. Uithang bord altijd van een bedrijf.
 5 / 5    Pierre
27-07-2022
 5 / 5    5
Vakkundig werk geleverd. Top.

Mijn ervaring met airco direct is in 1 woord super. Akim heeft geweldig werk geleverd. Vakkundig, duidelijke tekst en uitleg over de airco en de afstandsbediening. Alles netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd. Akim ik kan je bij iedereen aanbevelen. Airco direct mag trots zijn op een werknemer zoals jou.
 5 / 5    Jean
27-07-2022
 5 / 5    5
Uitstekend bedrijf.9

Super goede uitleg van de vertegenwoordiger van Airco direct. Montage van Aircos door Vakkundig en zeer vriendelijk personeel en schoon werken. Betaalbare kwaliteit en alles Super afgehandeld. Top.
 5 / 5    Jo
26-07-2022
 5 / 5    5
Airco vakkundig en snel (2 uur) geïnstalleerd. Prima

Aanwezig volgens afspraak, netjes en snel gewerkt. Vriendelijke vak mensen. Duidelijke uitleg van de afstandsbediening voor de airconditioning. Kortom zijn we heel tevreden over het plaatsen van de airconditioning door AircoDirect.
 5 / 5    Henk
26-07-2022
 5 / 5    5
Een goed en een professioneel bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over AircoDirect. De vertegenwoordiger was zeer duidelijk. De monteurs Akim en zijn collega hebben heel goed professioneel werk geleverd en ondanks de plensbui hebben ze hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Dit is een pluim waard. Bedankt.
 5 / 5    Don
25-07-2022
 5 / 5    5
Perfect werk afgeleverd door Akim mbt plaatsing Airco.

Vriendelijk, deskundig, en netjes werken. Akim had nog een goed advies wat betreft plaatsing buitenunit. na installatie goede uitleg en advies over hoe het beste te gebruiken. Duidelijk een deskundige monteur hetgeen vertrouwen geeft. Keurig alles opgeruimd.
 5 / 5    Harry
24-07-2022
 5 / 5    5
super cool

2 weken na de offerte al geplaatst, ze waren vroeg, en werkte als een speer, alles netjes afgewerkt, opgeruimd. Al met al dit is service. Akim en Chris zijn twee coole toppers.. nogmaals bedankt
 5 / 5    patrick
21-07-2022
 5 / 5    5
AircoDirect heeft een mooie bijna geluidloze Tosot geplaatst. Snelle en keurige installatie. Er werd zelfs gestofzuigd en alle afval + oude installatie werden meegenomen. Leuke gekletst tijdens de installatie Werd een gezellige installatie met Akim.
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review! Heel veel plezier van je Airco!
 5 / 5    John Lannotte
20-07-2022
 5 / 5    5
Zeer professioneel en correct

Professioneel en snel geholpen door vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na
 5 / 5    Maurice
20-07-2022
 5 / 5    5
Vandaag airco geplaatst. Zeer deskundig. Christian en Tom, twee vriendelijke medewerkers. Goede uitleg en alles netjes opgeruimd Wij zijn heel tevreden.
Bekijk reactie +
Dat is mooi om te horen! Heel veel plezier van jullie Airco!
 5 / 5    Marianne Hartman
19-07-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden over Airco Direct, komen afspraken na, leveren keurig werk en geven goed advies. Alleen maar pluspunten!
Bekijk reactie +
Goed om te lezen dat je tevreden bent. Succes van je Airco!
 5 / 5    Marcel Coenen
19-07-2022
 5 / 5    5
Heel fijn bedrijf goede monteurs netjes gemaakt en opgeruimd goede uitleg van joep fijne medewerker groetjes en dankje wel
Bekijk reactie +
Fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    jeroen moors
14-07-2022
 5 / 5    5
AircoDirect heeft een mooie bijna geluidloze Dyson geplaatst. Snelle en keurige installatie. Er werd zelfs gestofzuigd en alle afval + oude installatie werden meegenomen. Leuke bijkomstigheid: de installateur kent enkele van mijn oud collega's (ik gepensioneerd). Werd een gezellige installatie met Akim.
Bekijk reactie +
Bedankt voor je review Ton! Leuk om te horen. Veel plezier van je Daikin Airco!
 5 / 5    Ton de Goeij
13-07-2022
 5 / 5    5
Goed werk geleverd.

Waren mooi op tijd. Waren heel erg beleefd. Hebben netjes gewerkt en opgeruimd. Nog goeie tip gegeven ivm het plaatsen van de buitenunit. Dus de 2 mannen hebben goed werk geleverd.
 5 / 5    Tilly
13-07-2022
  1  /  4  

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

Marketing & Development by Mediazo