Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.7 / 5 222 reviews 

Reviews

 5 / 5    5
Erg goede ervaring

Goede ervaring met dit bedrijf, kwam een nette adviseur langs om een offerte uit te brengen. Na akkoord binnen 2 weken airco netjes geplaatst door twee aardige monteurs. Erg blij met de aankoop.
 5 / 5    L
30-05-2023
 5 / 5    5
Goede correcte levering en montage

De monteurs waren vriendelijk en correct, hebben alles schoon en correct achtergelaten.
 5 / 5    Chris
30-05-2023
 5 / 5    5
Goede ervaring

Monteurs werken netjes, duidelijke afspraken, denk mee over de installatie. Heel blij met de airco en de chocolade was lekker
 5 / 5    Albert Kruts
30-05-2023
 5 / 5    5
Netjes en vriendelijke medewerkers super service

Zeker aan te raden
 5 / 5    Anja
26-05-2023
 5 / 5    5
Goed advies en correcte uitvoering.

De airco is netjes en vakkundig geplaatst door de monteurs die ons prima geadviseerd hebben. Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Annemie
23-05-2023
 5 / 5    5
Prima geregeld

Helemaal volgens de afspraken kwamen de monteurs van Airco Direct bij mij een oaar dagen geleden de split airco aan.eggen. Ze hebben uiterst netjes gewerkt en de airco zonder problemen geïnstalleerd. Na hun vertrek hoefde ik niet eens met de stofdoek te vegen. Uiterst correcte mensen bij dit bedrijf. Ik kan ze aanbevelen.
 5 / 5    Peter
22-05-2023
 5 / 5    5
Prima service

De airco's zijn netjes en vakkundig geplaatst. Nette medewerkers die meedenken. Zijn zeer tevreden over airco direct.
 5 / 5    Jeanny
10-05-2023
 5 / 5    5
Heel netjes en vakkundig gemaakt ben zeer tevreden
Had er veel eerder mee moeten beginnen vanwege de gestegen prijzen van de laatste jaren

Bekijk reactie +
Bedankt voor je review Emiel. Wij wensen je veel plezier van de Airco's!
 5 / 5    Emiel Otten
04-05-2023
 5 / 5    5
Goede service, vriendelijke medewerker

Snelle reactie op aanvraag.
 5 / 5    Haf
03-05-2023
 5 / 5    5
Goed advies en correcte uitvoering

De twee monteurs hebben mij prima geadviseerd en het werk conform uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten en afgewerkt . Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Mathieu
21-04-2023
 5 / 5    5
Duidelijke communicatie, komen afspraken na, deskundigheid monteurs

Het hele traject is prima verlopen vanaf opname t/m montage. Wij zijn zeer tevreden. 1 heel klein puntje: de kabel vanaf het stopcontact in de woonkamer gaat door de buitenmuur naar de buitenunit. Het geboorde gat was door de monteurs niet afgewerkt. Het geboorde gat zou ik aan de binnenkant afwerken met acrylaatkit zodat het overschilderbaar is. Ik heb het zelf gedaan, maakt niet uit.
 5 / 5    Marcel
07-04-2023
 5 / 5    5
Goede service komt afspraken na.

Monteurs netjes op tijd en alles perfect afgemonteerd.
 5 / 5    P. Leenders
04-04-2023
 5 / 5    5
Prima verzorgd..!!!

Goed overleg met verkoper en daarna met de monteurs! Werken goed door en zeer netjes! Daarna uitgebreide en goede uitleg mbt de installatie! We hebben er het volste vertrouwen in dat de na-service ook van hoge kwaliteit zal zijn! C.Schriek Maastricht
 5 / 5    Cor
28-03-2023
 5 / 5    5
Klantvriendelijk en prima installatie en afwerking

Goede voorlichting en prima advies. Deskundige montage. Heldere communicatie. De monteurs toonden vakmanschap.
 5 / 5    Claar
28-03-2023
 5 / 5    5
Onlangs (vrijdag 24 maart 2023) hebben wij een DAIKIN PERFERA 6kw laten plaatsen.
Half januari is er een vertegenwoordiger bij ons geweest om de mogelijkheden te bespreken.Mede omdat wij in februari/maart een aantal weken weg waren duurde het even voordat de gekozen unit geïnstalleerd kon worden.

Wij kozen voor dit specifiek model omdat wij deze met name wilde aanschaffen om onze verwarming in onze zeer grote woonkamer een extra boost te kunnen geven. Wij denken niet dat we de unit ooit als airco zullen gebruiken.

Op de aangegeven dag kwamen de twee installateurs Christian & Joey.
Zij stelden zich netjes voor.
Toen gaven wij aan waar zowel binnen als buiten unit geplaatst moesten worden.
De vertegenwoordiger had aangegeven dat we op een bepaalde plek de connectie naar buiten moesten maken. Met de deskundige monteurs bespraken we de mogelijkheid om toch via de sponning van een raamkozijn te gaan.
Zij gingen daarmee akkoord omdat wij duidelijk aangaven dat wij het risico voor glasbreuk zouden nemen.

De mannen hebben keurig werk geleverd. En de hele klus was zo geklaard.
Alles keurig opgeruimd en schoongemaakt.

Eerste indrukken zijn dat we zeer tevreden zijn met de werking van het apparaat.
Past mooi in het interieur en zowel binnen als buiten unit erg stil.

Kortom: tevreden klant!!!

Lees volledig +
 5 / 5    josskees
27-03-2023
 5 / 5    5
AircoDirect doet wat ze belooft!

Twee vakkundig en netjes werkende vriendelijke monteurs die realiseren wat er beloofd is. Super tevreden.
 5 / 5    Eduard
21-03-2023
 5 / 5    5
Goed werk geleverd

Monteurs vriendelijk en kundig Verder duidelijke uitleg gegeven Top
 5 / 5    Roger
16-03-2023
 5 / 5    5
Afspraken, communicatie en uitvoering top.

De uitleg die thuis werd gegeven is/was heel duidelijk, de afspraken die per mail werden gemaakt heel duidelijk, de data dat de airco geïnstalleerd zou worden en de uitvoering en plaatsing is perfect verlopen.
 5 / 5    Jos
16-03-2023
 5 / 5    5
Snelle en goede levering, ik kan aircodirect iedereen aanraden!

Bekijk reactie +
Hi Jerôme bedankt voor je review. Wij wensen je veel plezier met je airco!
 5 / 5    Jerôme Comes
15-03-2023
 5 / 5    5
Prima werk, volgens afspraak!

Snelle reactie na eerste contact. Vriendelijk. Deskundig bezoek aan huis. Goede open communicatie over gemaakte afspraken. Monteurs op tijd aanwezig. Ze werkten netjes en snel en overlegden waar nodig. Na contact met administratie snel toesturen van gevraagde extra documentatie.
 5 / 5    Piëtro
01-03-2023
 5 / 5    5
zeer tevreden

monteur had betere suggestie voor dakdoorvoer ,hierdoor kosten en werk gespaard ,en de afwerking werd er beter door ,nu is niets van leidingen in de kamer en keuken te zien . Verder goed en snel gewerkt ondanks dat collega zich 'smorgens ziek had gemeld en hij het alleen moest doen.
 5 / 5    Leo
28-02-2023
 5 / 5    5
service en afhandeling goed

Zie boven
 5 / 5    Lou Jansen
27-02-2023
 5 / 5    5
Zeker een aanrader!

Heel net bedrijf, houden zich aan afspraken, medewerkers leggen alles goed uit, monteurs hebben netjes en secuur werk geleverd en een dikke pluim voor het volgende: onze originele offerte hebben wij moeten aanpassen doordat onze plannen helaas noodgedwongen aangepast diende te worden (na al de offerte getekend te hebben). Bij de nieuwe plannen was er veel kabelgoot minder nodig en dit werd van het totaalbedrag afgehaald. Dit is zeer netjes en zou zeker niet elk bedrijf gedaan hebben. Lees volledig +
 5 / 5    Max
27-02-2023
 5 / 5    5
Mooi bedrijf

Mooi bedrijf , vriendelijk personeel netjes gewerkt. We raden het iedereen aan. Een dikke TIEN.
 5 / 5    P vestjens
15-02-2023
 5 / 5    5
Perfect

Advies van de heer schuurs, klant bij jullie, perfect. Afspraak met vertegenwoordiger perfect. Duidelijk. Werkzaamheden monteurs. Perfect. Duidelijk onderlinge taakverdeling en snelle en goede en nette werkinhoudelijke taken.
 5 / 5    Johannes Westheim
14-02-2023
 4 / 5    4
Zeer vakkundig

De offerte was duidelijk en overzichtelijk. Tijdens intake werd er geluisterd naar de klant en werdt er ook gekeken voor evt andere optie's. Bij het plaatsen van de airco verliep het mooi op tijd. Het verliep soepel. En alles werd zeer netjes achtergelaten. De afwerking was in 1ste instantie wel voldoende, maar nog niet perfekt. Na 3 weken even gebeld en het werd meteen opgelost, vakkundig en snel. Ook op mijn vorig woonadres is airco direct geweest en ook daar alles zeer vakkundig en professioneel gegaan. Top bedrijf, chapeau !!! Lees volledig +
 4 / 5    Ralph.
13-02-2023
 5 / 5    5
Perfecte levering en service.

Bestelling en verkregen informatie waren keurig en correct. Met volle tevredenheid werkt onze airco nu sinds enkele dagen. De monteurs Christian en Joep werkten in een goed teamverband, goed op elkaar afgestemd en alles nadien opgeruimd. Wij kunnen niet anders dan zeer tevreden zijn over bestelling, levering en afwerking.
 5 / 5    LCAG Schoenmakers
10-02-2023
 5 / 5    5
prima bedrijf

Eigenlijk ging het hele proces soepeltjes. Het eerste contact met de adviseur was fijn. Ik heb bij meerdere bedrijven een offertes opgevraagd. AircoDirect was de eerste die eerst de juiste vragen stelde alvorens de oplossing aan te bieden. Andere bedrijven begonnen al snel hun duurste modellen aan te bieden. De adviseur van AircoDirect gaf helder en eerlijk de voor en nadelen tussen de modellen en merken uit zonder je een bepaalde richting op te willen duwen. Dit gaf vertrouwen en was uiteindelijk de doorslaggevende reden om voor AircoDirect te kiezen. Het contact het de administratie ging heel snel. vragen worden binnen 1 werkdag beantwoord. Ik heb uiteindelijke 2 airco's laten aanleggen. De monteurs waren vriendelijk, werken netjes, ruimen alles netjes op en leggen de werking van de airco goed uit. Alles werd ik goed overleg uitgevoerd. Echt vakmannen. Tot slot de prijs. Die lag lager dan bij de andere offertes die ik had opgevraagd. Dus ik ben achteraf blij met mijn keuze. Lees volledig +
 5 / 5    Dave
09-02-2023
 5 / 5    5
Uitstekende service!!

Met een uitstekende service is onze airco geplaatst. De installateurs waren netjes op tijd, betrokken ons in waar we de airco het beste konden plaatsen, en zijn netjes en vakkundig te werk gegaan. Na afloop was alles weer netjes opgeruimd en is alles met ons nagelopen en besproken hoe de airco werkt. We zijn dan ook zeer tevreden over de goede service van deze vriendelijke en vakkundige installateurs!!
 5 / 5    Bas
08-02-2023
 5 / 5    5
Erik heeft een mooie offerte gemaakt waarbij hij alle modellen goed heeft toegelicht evenals de meest geschikte plek voor de airco. Naar aanleiding van de offerte hebben we meteen een bestelling geplaats. Nog even telefonisch verifieerd of de e-mail goed is aangekomen. De vriendelijke meneer ging ook meteen een installatie-afspraak inplannen. Die afspraak kun ook al snel plaatsvinden.
Vandaag de monteurs Joey en Christian over de vloer gehad. Hele vriendelijke en kundige mannen die meedenken, goede uitleg geven en netjes werk afleveren!
Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden!

Lees volledig +
Bekijk reactie +
Fijn om te horen! Bedankt voor je review en heel veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Anna Meuwissen
01-02-2023
 4 / 5    4
Verkoper moet mensen beter informeren wat mag en kan

Montage was correct en vakkundig verplaatst.
 4 / 5    Franken
31-01-2023
 5 / 5    5
Vandaag is een Daikin Perfera 5 kW geïnstalleerd door Christian en Joey. Even wat feedback: twee buitengewoon fijne monteurs. Vriendelijk, beschaafd, adequaat, deskundig, zeer meedenkend. Behalve een perfecte bejegening en uitstraling ook perfect werk geleverd. Alles opgeruimd enz. Meer superlatieven kan ik niet bedenken. Heerlijk om in huis te hebben voor zo'n klus. We hebben wel eens anders meegemaakt. Een geweldige reclame voor het bedrijf! Ik zou zeggen, ben zuinig op deze jongens!!

Lees volledig +
Bekijk reactie +
Heel fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    rené van Hooren
26-01-2023
 5 / 5    5
Zelden zo'n prettige en deskundige monteurs meegemaakt

Vandaag is een Daikin Perfera 5 kW geïnstalleerd door Christian en Joey. Even wat feedback: twee buitengewoon fijne monteurs. Vriendelijk, beschaafd, adequaat, deskundig, zeer meedenkend. Behalve een perfecte bejegening en uitstraling ook perfect werk geleverd. Alles opgeruimd enz. Meer superlatieven kan ik niet bedenken. Heerlijk om in huis te hebben voor zo'n klus. We hebben wel eens anders meegemaakt. Een geweldige reclame voor het bedrijf! Ik zou zeggen, ben zuinig op deze jongens!! Lees volledig +
 5 / 5    RMJ van Hooren
26-01-2023
 5 / 5    5
Snelle levering en goed werk.

De monteurs Chris en Joey hebben goed en netjes werk geleverd. Jammer dat er geen tijd was voor installatie Wifi. De uitleg betreffende de handbediening had wel iets meer tijd en uitleg gemogen. Zeker gezien alles in het Engels is en onze leeftijd.
 5 / 5    J.H. Salmans
11-01-2023
 5 / 5    5
Snel service
Vriendelijk personeel
Goede vakmensen

Bekijk reactie +
Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    josette chauderlot
08-01-2023
 5 / 5    5
geweldig

4 Januari 2023 hebben twee monteurs van Airco Direct, 2 binnen units en een buiten unit geplaats. Beide mannen gingen zeer deskundig te werk en overlegden met ons wat de mogelijkheden waren. Toen we wisten wat moest gebeuren gingen ze aan de slag. Perfect werk geleverd. Alles ziet er prima verzorgd uit. Ook de uitleg over de bediening van de units was duidelijk. Niets dan lof over de beide mannen en het werk dat Airco Direct geleverd heeft.
 5 / 5    will oostra
05-01-2023
 5 / 5    5
Zeer tevreden over de werkzaamheden van de vriendelijke en bekwame monteurs.
Ruimen na de werkzaamheden alles netjes op. Wel een lange wacht tijd voor een afspraak voor een offerte.
Aircodirect is een echte aanrader.

Bekijk reactie +
Dat is fijn om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Jos
21-12-2022
 5 / 5    5
3 airco's zijn vakkundig geplaatst. Monteurs zijn beleefd, werken netjes en ruimen alles op. Ná plaatsing werd uitleg gegeven over de werking.
Aanrader.

Bekijk reactie +
Bedankt voor je review en veel plezier van je Airco!
 5 / 5    Sandra Suitela
19-12-2022
 5 / 5    5
een top service

Van diverse installateurs een offerte laten maken maar uiteindelijk gekozen voor Aircodirect. Afgaande op de beoordeling van klanten heb ik een offerte aangevraagd en werd binnen 24 terug gebeld met een definitieve datum voor een huisbezoek. Dit bezoek door Dhr Peters gaf meteen een goed gevoel over de deskundigheid van het bedrijf en medewerkers. Dit gevoel, de offerte zelf en de beoordelingen die ik had gelezen gaven samen uiteindelijk de doorslag om voor Aircodirect te kiezen. Of de keuze juist is weet je echter pas als airco geïnstalleerd en in bedrijf is. Maar achteraf was het was een hele goede keuze, al weet je nooit hoe de ervaring met een ander bedrijf zou zijn geweest. Blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen met een goede prijs, ( niet de aller goedkoopste weliswaar ) , geweldige, ervaren en vooral nette medewerkers en een top product. Dankjewel Aircodirect en medewerkers voor de stipte en deskundige installatie van onze airco. Lees volledig +
 5 / 5    Hub
01-12-2022
 5 / 5    5
Alles is perfect

Zowel de prijs als de werkwijze van de medewerkers, het meedenken en voorlichten was heel goed. Wij zijn zeer tevreden.
 5 / 5    Herman
27-11-2022
 5 / 5    5
Correcte levering en installatie

Ik richt me even aan de monteurs, Chris en Jordy alle lof voor hun correcte werk en aflevering incl uitleg voor bediening vd airco.
 5 / 5    Huub Cuijpers
22-11-2022
 4 / 5    4
We zijn blij met nog een airco erbij

Levering volgens afspraak , goede prijs , snel geplaatst , airco functioneert goed ,
 4 / 5    jo
21-11-2022
 5 / 5    5
Heel tevreden!

Vriendelijke, kundige mannen die netjes werk afleveren. Ze doen moeite om de klant tevreden te stellen. Top!
 5 / 5    Ingrid
18-11-2022
 5 / 5    5
Goed en netjes

Afspraken zijn belangrijk en dat deze worden nagekomen. De monteurs waren op tijd en voeren hun werk netjes uit. Alles werd opgeruimd en schoon achter gelaten. Airco's werden volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er prima uit. Zeer goed gedaan.
 5 / 5    Fred Jacob
14-11-2022
 5 / 5    5
Goede en meedenkende monteurs.

Goede en meedenkende monteurs,werken netjes
 5 / 5    Jan
11-11-2022
 5 / 5    5
van offerte aanvraag tot uitvoering top

na offerte aanvraag voor 2 airco's en opname ter plaatse, alles netjes nagekomen qua afspraak. Beide installatie technici waren zeer kundig en aardig. werkzaamheden voorspoedig en netjes opgeleverd, inclusief uitleg over de werking van de installaties.
 5 / 5    Nico
11-11-2022
 5 / 5    5
Top bedrijf.

Montage tweede airco op 10-11-2022 Kan alleen maar zeggen TOP Monteurs Akim en Collin verdienen wederom alle lof hoe zij deze airco vakkundig gemonteerd hebben. Voorafgaand aan montage wordt alles samen duidelijk met de klant doorgesproken en zo dan ook gemonteerd. Vlotte montage en nadien wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader vooral als het om airco’s gaat.
 5 / 5    Frans
11-11-2022
 5 / 5    5
Fantastisch

Goede en uitgebreide informatie vooraf. Vriendelijke en bekwame monteur.
 5 / 5    piet
10-11-2022
 4 / 5    4
Snelle installatie

Monteurs leggen alles goed uit wat ze doen
 4 / 5    Freddy
07-11-2022
 5 / 5    5
Uitstekend!!!!!!

De jongens kwamen netjes op tijd waren beleefd en hebben uitstekend werk geleverd en alles netjes opgeruimd. Heb van Cristian goede tekst en uitleg gekregen over de afstandsbediening. Ben erg tevreden over AircoDirect en wens jullie veel succes!
 5 / 5    Marlies
03-11-2022
  1  /  5  

Lees ook onze facebook reviews

Bekijk!

by Mediazo