Google Reviews Klantenvertellen Reviews   4.7 / 5 250 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu
Wij zorgen voor een aangenaam leefklimaat

Koel in de zomer en warm in de winter.

  • Plaatsing én onderhoud
  • Diverse merken en designs
  • Gespecialiseerde monteurs

Direct vrijblijvende offerte!

of stel een vraag

Airco specialist Brabant

Airco kopen en laten installeren in Noord-Brabant

Wilt u een airco laten plaatsen in Brabant? Bijvoorbeeld in uw woonkamer en/of slaapkamer? AircoDirect is sinds 2015 de specialist als het gaat om plaatsen en onderhouden van airco's in Zuid-Nederland. Duizenden huishoudens genieten hierdoor al jaren van een heerlijk klimaat in huis: koel in de zomer, warm in de winter. 

Airco installateur Brabant

Een airco installeren gaat verder dan alleen het plaatsen van de apparatuur, althans dat vinden we bij AircoDirect. Wij hebben daarom alle disciplines in huis: van technische adviseurs tot professionele monteurs voor plaatsing én onderhoud in heel Brabant. Wij bieden u een totaalpakket zonder verrassingen achteraf en een keuze uit diverse modellen en merken airco's

 

STEK-gecertificeerde monteurs in Brabant

AircoDirect is STEK gecertificeerde airco installateur in Brabant: wij voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. 

STEK logo AircoDirect

Airco plaatsen Brabant: verschillende modellen

Als airco specialist leveren en plaatsen wij airco's van verschillende merken, prijsklasses en capaciteiten. Zo is er altijd een airco die bij u en uw woning in Brabant past. Wij leveren en plaatsen momenteel o.a. LG airco'sTOSOT airco'sDaikin airco's en Mitsubishi airco's. Onze technisch adviseur bezoekt uw woning in Brabant om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Op die manier wordt u altijd van het juiste advies voorzien. 

Aircomodellen bekijken

Wat kost een airco plaatsen in Brabant?

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw airco! 

Reviews
Wim

de monteurs hebben mooi werk geleverd. echte vak mensen

 4 / 5 wim
16-11-2023
Rob

De afspraak, het advies en de uitvoering zijn tot onze tevredenheid uitgevoerd. De monteurs cerdienen zeker een complime ...

 5 / 5 Rob
16-11-2023
Cor

Goed advies, goed product en goede montage.

 5 / 5 Cor
07-11-2023
by Mediazo