Google Reviews   4.7 / 5 273 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu
Wij zorgen voor een aangenaam leefklimaat

Koel in de zomer en warm in de winter.

  • Gespecialiseerde monteurs
  • Plaatsing én onderhoud
  • Diverse merken en designs

Direct vrijblijvende offerte!

of stel een vraag

Airco Venlo

Airco specialist in Venlo

Nooit meer zweten tijdens die hete zomers in Venlo! Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele airco-installaties. Wij begrijpen dat comfort in je eigen huis of kantoorruimte essentieel is, en daarom bieden wij hoogwaardige airco-systemen in Venlo en omgeving.

Airco installateur Venlo

De expert van regio Venlo

Bij AircoDirect gaan we verder dan simpelweg het neerzetten van airco-apparatuur. Wij beschikken over alle benodigde expertise, variërend van technische adviseurs tot gespecialiseerde monteurs voor installatie én onderhoud in o.a. de regio Venlo. Ons streven is om u een compleet pakket aan te bieden zonder onaangename verrassingen achteraf, met een ruime keuze uit diverse modellen en gerenommeerde merken airconditioners.

Airconditioning kopen in Venlo bij AircoDirect

Persoonlijk advies

Advies op basis van uw wensen, behoeftes én mogelijkheden. 

Snelle installatie

Eigen gecertificeerde installatiemonteurs. 

Geen verrassingen

Offerte altijd inclusief montage-, installatiekosten en BTW. 

Wat kost een airco laten plaatsen in Venlo?

Vraag direct een gratis offerte aan voor uw toekomstige airco inclusief installatie in regio Venlo! 

Airco installatie Venlo: welke keuzes zijn er?

Overweegt u een airconditioning te laten plaatsen in Venlo, Limburg? Dan heeft u bij AircoDirect een ruime keuze uit diverse merken en modellen. Er is niet één beste optie; de juiste keuze hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en het beschikbare budget. De adviseurs van AircoDirect staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u uiteindelijk het maximale rendement uit uw airco haalt.

Bij AircoDirect vindt u onder andere wand- en vloerunits van gerenommeerde merken zoals Tosot, Daikin, Mitsubishi en LG.

Merken & modellen AircoDirect

 

Daikin airco Venlo

Daikin staat bekend om zijn hoogwaardige airconditioningoplossingen, innovatieve technologieën en strakke designs. Of je nu een split-systeem, multi-split systeem of een ander Daikin-product overweegt, wij kunnen u adviseren over het meest geschikte systeem voor uw behoeften en zorgen voor een professionele installatie. 

Mitsubishi airco Venlo

Mitsubishi airco's staan wereldwijd bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties, waardoor zij een hoogwaardige klimaatoplossing bieden in elke ruimte. Wij kunnen u adviseren over het meest geschikte Mitsubishi aircosysteem voor uw woning of kantoorruimte en zorgen vervolgens voor een professionele installatie. 

Airco Venlo? Specialist in plaatsing & onderhoud

Gecertificeerd airco installatiebedrijf Venlo

AircoDirect is een vertrouwde STEK-gecertificeerde installateur. Als erkend airco-installateur in Venlo voldoen wij aan strikte wettelijke normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de uitvoering van alle koeltechnische werkzaamheden. Kies voor zekerheid en comfort met onze gecertificeerde experts.

Airco onderhoud Venlo

Professionele airco-onderhoudsbeurt

Investeer in comfort en efficiëntie met een professionele airco-onderhoudsbeurt in regio Venlo!

Onze deskundige onderhoudmonteurs zorgen er voor dat jouw aircosysteem moeiteloos blijft presteren. Tijdens een onderhoudsbeurt worden de airco-eenheden geïnspecteerd, wordt de (binnen)unit gereinigd en controleren we verschillende punten waaronder de elektrische componenten en luchtstroom.

Voorkom onnodige storingen en geniet van een aangename en gezonde leefomgeving. Bij AircoDirect bieden wij verschillende onderhoudspakketten en losse onderhoudsbeurten. 

Maak vandaag nog een afspraak voor een verfrissende boost van jouw klimaatbeheersingssysteem!

Airco onderhoudsbeurt inplannen

Airco kopen Venlo: waar moet ik op letten?

Een airco aanschaffen is een investering en niet iets dat u elke dag doet. Er zijn veel soorten en merken airco’s wat de juiste keuze niet makkelijker maakt. Wij adviseren dan ook altijd om uw wensen en behoeftes voor een airco kenbaar te maken aan onze adviseurs. Alvorens het adviesgesprek kunt u alvast denken aan de volgende punten:

  • Hoeveel kamers/verdiepingen wilt u gaan voorzien van een airco? Antwoord op deze vraag bepaald namelijk welk type airco het beste kan worden ingezet zoals een split of multislipt airco.
  • Welke functies wilt u? Wilt u bijvoorbeeld kunnen verkoelen én verwarmen? Wilt u en fluisterstille airco voor in de slaapkamer? Etc.
Reviews
Marga

Ze houden zich exact aan de afspraak. Prima uitleg en advies voor de beste opties voor de aanleg. Keurig gewerkt en afge ...

 5 / 5 Marga
17-06-2024
Ron Simons

Snel en netjes gewerkt. Vriendelijke monteur die de tijd nam om alles goed uit te leggen. Heel tevreden dit bedrijf is e ...

 5 / 5 Ron Simons
11-06-2024
Gerrit

Op advies van vrienden dit bedrijf uitgenodigd. Verkoop was snel gegaan, goede prijs gekregen. Montage was in een dag kl ...

 4 / 5 Gerrit
23-05-2024
by Mediazo