Google Reviews   4.7 / 5 273 reviews 
STEK Gecertificeerd Menu
Wij zorgen voor een aangenaam leefklimaat

Koel in de zomer en warm in de winter.

  • Gespecialiseerde monteurs
  • Plaatsing én onderhoud
  • Diverse merken en designs

Direct vrijblijvende offerte!

of stel een vraag

Airco specialist Limburg

Airco laten installeren in Limburg

Wilt u een airco laten plaatsen in Limburg? Bijvoorbeeld in uw woonkamer en/of slaapkamer? Sinds 2015 is AircoDirect de specialist als het gaat om plaatsen en onderhouden van airco's in heel Limburg. Hierdoor genieten duizenden huishoudens al jaren van een heerlijk klimaat in huis: koel in de zomer, warm in de winter. 

Airco installateur Limburg

Een airco installeren gaat verder dan alleen het plaatsen van de apparatuur, althans dat vinden we bij AircoDirect. Wij hebben daarom alle disciplines in huis: van technische adviseurs tot professionele monteurs voor plaatsing én onderhoud in heel Limburg, waaronder Venlo, Roermond, Maastricht, Sittard, Heerlen en Weert. Wij bieden u een totaalpakket zonder verrassingen achteraf en een keuze uit diverse modellen en merken airco's.  

Airconditioning kopen in Limburg bij AircoDirect

Persoonlijk advies

Advies op basis van uw wensen, behoeftes én mogelijkheden. 

Snelle installatie

Eigen gecertificeerde installatiemonteurs. 

Geen verrassingen

Offerte altijd inclusief montage-, installatiekosten en BTW. 

Wat kost een airco laten plaatsen in Limburg?

Vraag direct een gratis offerte aan voor uw toekomstige airco! 

Airco installatie Limburg: welke keuzes zijn er?

Wilt u een airco laten installeren in Limburg, dan heeft u de keuze uit diverse merken en modellen. Er is niet één beste optie, de juiste keuze hangt onder meer af van uw persoonlijke wensen en het budget. De adviseurs van AircoDirect kunnen u helpen bij het maken van die juiste keuze, zo haalt u uiteindelijk het meeste uit uw airco.

Bij AircoDirect hebben onder andere wand- en vloerunits van de merken: Tosot, Daikin, Mitsubishi en LG. 

Merken & modellen AircoDirect

 

Airco Limburg? Specialist in plaatsing & onderhoud

Gecertificeerd airco installatiebedrijf Limburg

AircoDirect is STEK gecertificeerde airco installateur in Limburg: wij voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. 

Airco kopen Limburg: waar moet ik op letten?

Een airco aanschaffen is een investering en niet iets dat u elke dag doet. Er zijn veel soorten en merken airco’s wat de juiste keuze niet makkelijker maakt. Wij adviseren dan ook altijd om uw wensen en behoeftes voor een airco kenbaar te maken aan onze adviseurs. Alvorens het adviesgesprek kunt u alvast denken aan de volgende punten:

  • Hoeveel kamers/verdiepingen wilt u gaan voorzien van een airco? Antwoord op deze vraag bepaald namelijk welk type airco het beste kan worden ingezet zoals een split of multislipt airco.
  • Welke functies wilt u? Wilt u bijvoorbeeld kunnen verkoelen én verwarmen? Wilt u en fluisterstille airco voor in de slaapkamer? Etc.
Reviews
Marga

Ze houden zich exact aan de afspraak. Prima uitleg en advies voor de beste opties voor de aanleg. Keurig gewerkt en afge ...

 5 / 5 Marga
17-06-2024
Ron Simons

Snel en netjes gewerkt. Vriendelijke monteur die de tijd nam om alles goed uit te leggen. Heel tevreden dit bedrijf is e ...

 5 / 5 Ron Simons
11-06-2024
Gerrit

Op advies van vrienden dit bedrijf uitgenodigd. Verkoop was snel gegaan, goede prijs gekregen. Montage was in een dag kl ...

 4 / 5 Gerrit
23-05-2024
by Mediazo